Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΒράβευση του Rigas Hotel Σκόπελος με το Πιστοποιητικό Διάκρισης TripAdvisor 2014
Διάκριση ξενοδοχείου

Βράβευση του Rigas Hotel Σκόπελος με το Πιστοποιητικό Διάκρισης TripAdvisor 2014

Αναγνωρισμένο ως κορυφαίο στην απόδοσή του ξενοδοχείο στη Σκόπελο, το Rigas Hotel Σκόπελος αξιολογήθηκε από τους επισκέπτες της TripAdvisor

Το ξενοδοχείο Rigas Hotel, μέλος του Ομίλου Spyrou Hotels & Companies Σκόπελος – Ελλάδα ανακοίνωσε ότι έλαβε Πιστοποιητικό Διάκρισης από την TripAdvisor. Ο έπαινος, ο οποίος τιμά την τελειότητα της φιλοξενίας, αποδίδεται μόνο σε εγκαταστάσεις οι οποίες με συνέπεια επιτυγχάνουν εξαιρετικές κριτικές ταξιδιωτών στο TripAdvisor, και επεκτείνεται σε επιχειρήσεις που πληρούν τις προϋποθέσεις, σε όλο τον κόσμο. Οι εγκαταστάσεις που βραβεύονται με το Πιστοποιητικό Διάκρισης εδρεύουν σε όλο τον κόσμο και αντιπροσωπεύουν το ανώτερο κλιμάκιο των επιχειρήσεων που περιλαμβάνονται στον ιστότοπο του Trip Advisor.

Κατά την επιλογή του νικητή για το Πιστοποιητικό Διάκρισης, το TripAdvisor χρησιμοποιεί έναν ιδιόκτητο αλγόριθμο για να καθορίσει τις  αξιολογημένες κριτικές και βαθμολογίες που λαμβάνει. Οι επιχειρήσεις πρέπει να διατηρήσουν μία συνολική TripAdvisor αξιολόγηση τουλάχιστον τέσσερα εκ των πέντε αστεριών, σημαντικού όγκου και συχνότητας των κριτικών. Πρόσθετα κριτήρια, περιέχουν την παρουσία και δημοτικότητα της επιχείρησης  στον ιστότοπο του Trip Advisor.

“Κερδίζοντας το Πιστοποιητικό Διάκρισης του TripAdvisor είναι μια πραγματική πηγή υπερηφάνειας για ολόκληρη την ομάδα στο Rigas Hotel και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας επέλεξαν, επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο μας και οι οποίοι διέθεσαν χρόνο για να ολοκληρώσουν μια κριτική στο TripAdvisor”, δήλωσε ο κ. Γιώργος Μιχάλης, διευθυντής Sales & Marketing στον όμιλο Spyrou Hotels & Companies. “Δεν υπάρχει μεγαλύτερη σφραγίδα αποδοχής από το να αναγνωρίζονται από τους πελάτες του Rigas Hotel οι φιλότιμες προσπάθειες όλου του προσωπικού για την προσφορά μιας Γνήσιας Ελληνικής Φιλοξενίας, όπως είναι η φιλοσοφία της Spyrou Hotels & Companies. Το Πιστοποιητικό Διάκρισης του TripAdvisor, βασισμένο στις αξιολογήσεις των πελατών μας, είναι μια αξιόλογη ψήφος εμπιστοσύνης στην επιχείρησή μας και στη συνεχή δέσμευσή μας για την περαιτέρω βελτίωση σε όλους τους τομείς”.

“Το TripAdvisor είναι στην ευχάριστη θέση να τιμήσει εξαιρετικές επιχειρήσεις φιλοξενίας για συνεπή υπεροχή”, δήλωσε ο Marc Charron, πρόεδρος του TripAdvisor for Business. “Το Πιστοποιητικού Διάκρισης αποδίδει σε κορυφαίες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο, την αναγνώριση που τους αξίζει, βασισμένο στη γνώμη εκείνων που έχουν μεγαλύτερη σημασία – των πελατών τους. Από την Αυστραλία έως τη Ζιμπάμπουε, επιβραβεύουμε  εξαιρετικές επιχειρήσεις φιλοξενίας για την προσφορά τους στους ταξιδιώτες του TripAdvisor”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024