Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣύλλογος Καθηγητών Σχολών Υπ. Τουρισμού: Σημαντικές οι νέες αρμοδιότητες του ΞΕΕ –ιδιαίτερα για το star rating
Υπουργείο Τουρισμού

Σύλλογος Καθηγητών Σχολών Υπ. Τουρισμού: Σημαντικές οι νέες αρμοδιότητες του ΞΕΕ –ιδιαίτερα για το star rating

Βασική πρόταση και επιδίωξη του Συλλόγου Καθηγητών Σχολών του Υπουργείου Τουρισμού είναι να διατηρηθεί -ανάλογα με την βαθμίδα- η να αυξηθεί το όριο του αριθμού απασχολουμένων σε μία τουριστική επιχείρηση που είναι απόφοιτοι τουριστικών σχολών.

Ο Σύλλογος Καθηγητών Σχολών του Υπουργείου Τουρισμού θέλει να συγχαρεί το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, σχετικά με τις νέες αρμοδιότητες που του δίνει ο τελευταίος τουριστικός νόμος –ιδιαίτερα για το star rating, “όπου η πεποίθηση είναι ότι όχι μόνο θα μπορέσει να ανταποκριθεί στον νέο θεσμικό του ρόλο, αλλά θα αναλάβει και πρωτοβουλίες για την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος, με στόχο την συνολική αναβάθμιση του ελληνικού τουρισμού που όλοι ευελπιστούμε μελλοντικά”.

“Στο πλαίσιο αυτό βασική πρόταση και επιδίωξή μας”, αναφέρει ο Σύλλογος, “είναι να διατηρηθεί-ανάλογα με την βαθμίδα- η να αυξηθεί το όριο του αριθμού απασχολουμένων σε μία τουριστική επιχείρηση που είναι απόφοιτοι τουριστικών σχολών. Επίσης σας αναφέρουμε την πρόθεσή μας για οποιαδήποτε μορφή συνεργασίας εκ μέρους μας που μπορεί να σας φανεί χρήσιμη”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024