Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαΣυνάντηση στελεχών του ΟΛΠ με αντιπροσωπεία από την Τραπεζούντα
Κρουαζιέρα

Συνάντηση στελεχών του ΟΛΠ με αντιπροσωπεία από την Τραπεζούντα

Οι δυο πλευρές επικέντρωσαν το ενδιαφέρον τους στα θέματα κυρίως ανάπτυξης της κρουαζιέρας, καθώς και στα γενικότερα θέματα μεταφοράς αυτοκινήτων και εμπορευματοκιβωτίων μέσω των λιμανιών τους.

Με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου της Τραπεζούντας M. Suat Hacisalihoglu και επιχειρηματικά στελέχη της συνοδείας του, συναντήθηκαν χθες στα κεντρικά γραφεία του ΟΛΠ ΑΕ ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού κ. Γιώργος Ανωμερίτης και ο γενικός διευθυντης κ. Σταύρος Χατζάκος.

Η Τραπεζούντα και το λιμάνι της έγιναν πρόσφατα μέλη της Ένωσης Λιμένων Κρουαζιέρας Μεσογείου και Μαύρης Θάλασσας. Στα πλαίσια αυτά, καθώς και για τις συνεδριακές εκδηλώσεις οι οποίες θα διεξαχθούν στο τέλος του έτους στην Τραπεζούντα για τους εμπορικούς “δρόμους του μεταξιού”, οι δυο πλευρές επικέντρωσαν το ενδιαφέρον τους στα θέματα κυρίως ανάπτυξης της κρουαζιέρας, καθώς και στα γενικότερα θέματα μεταφοράς αυτοκινήτων και εμπορευματοκιβωτίων μέσω των λιμανιών τους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024