Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηΔημιουργία προπτυχιακού προγράμματος σπουδών στον τουρισμό για ξένους φοιτητές
Τουριστική εκπαίδευση

Δημιουργία προπτυχιακού προγράμματος σπουδών στον τουρισμό για ξένους φοιτητές

Σε συνάντηση που είχε με τον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέα Λοβέρδο, η κα Κεφαλογιάννη επισήμανε τη δυναμική του ελληνικού τουρισμού και την ανάγκη ανάπτυξης σπουδών σε πανεπιστημιακό επίπεδο, σε σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς.

Συνάντηση με τον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Ανδρέα Λοβέρδο είχε χθες το μεσημέρι η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη. Παρόντες στη συνάντηση, που έγινε στο Υπουργείο Τουρισμού, ήταν οι πρυτάνεις του Πανεπιστημίου Κρήτης και Αιγαίου κ.κ. Ευρυπίδης Στεφάνου και Πάρις Τσάρτας αντίστοιχα και ο ειδικός σύμβουλος του Υπουργείου Τουρισμού και πρόεδρος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου κ. Χάρης Κοκκώσης.

Αντικείμενο της συνεργασίας των δυο υπουργών ήταν η δημιουργία προπτυχιακού προγράμματος σπουδών στον τουρισμό για ξένους φοιτητές. Επίσης συζητήθηκαν οργανωτικά και θεσμικά ζητήματα, αναφορικά με το εν λόγω πρόγραμμα σπουδών.  Αποφασίστηκε να υπάρξει και νέα συνάντηση, εντός του Σεπτεμβρίου, όπου θα ανακοινωθούν περαιτέρω λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο θέμα.

Η συγκεκριμένη συνάντηση έγινε στο πλαίσιο του συντονισμού των δράσεων των δυο υπουργείων για θέματα τουριστικής εκπαίδευσης και είναι η δεύτερη που γίνεται σε διάστημα λίγων εβδομάδων. Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη συνάντηση  πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιουλίου.  

Η κα Κεφαλογιάννη επισήμανε τη δυναμική του ελληνικού τουρισμού και την ανάγκη ανάπτυξης σπουδών σε πανεπιστημιακό επίπεδο, σε σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024