Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΠερισσότερες αλλαγές στην Meeting Point Hellas
B2B υπηρεσίες εισερχόμενου τουρισμού

Περισσότερες αλλαγές στην Meeting Point Hellas

Η Meeting Point Hellas λειτουργεί το δεύτερο χρόνο της στην Ελλάδα, δραστηριοποιείται σε 19 προορισμούς στην Ελλαδα, έχει δικά της γραφεία σε Αθήνα, Ηράκλειο, Κάρπαθο, Ρόδο, Κω, Κέρκυρα και Ναύπλιο.

O κ. Κυριάκος Μαστρίδης ανέλαβε νέος περιφερειακός διευθυντής της Meeting Point Hellas στη Ρόδο. Ο κ. Μαστρίδης έρχεται στη MPH έχοντας πάνω από 35 χρόνια εργασιακής εμπειρίας τόσο στο ξενοδοχειακό κλάδο όσο και πιο πρόσφατα στον εισερχομένο τουρισμό (ΖΕΥΣ).


O κ. Κυριάκος Μαστρίδης, νέος περιφερειακός διευθυντής της Meeting Point Hellas στη Ρόδο.


O κ. Γιώργος Χαιρέτης, CEO της Meeting Point Hellas, τόνισε: “Με τον ερχομό του κ. Κυριάκου στην εταιρεία, θέλουμε να αναδείξουμε τη δέσμευσή μας στον προορισμό της Ροδου. Είμαστε ευτυχείς που εχουμε ένα τέτοιο δυναμικό και έμπειρο στέλεχος να μας υποστηρίξει στα σχέδια ανάπτυξης της εταιρείας μας. Η Ρόδος, μαζί με την Κρήτη, είναι οι μεγαλυτεροι προορισμοί για τους πελάτες μας και θέλουμε να επενδύσουμε περισσότερο στους εν λόγω προορισμούς, τόσο προϊόντικά, όσο και στο ανθρώπινο δυναμικό. Κάνουμε συνεχείς αλλαγές μόνο και μόνο για να ειμαστε σε θέση να βελτιώσουμε το επίπεδο των υπηρεσιών μας και την ποικιλία των προϊόντων που παρέχουμε στους πελάτες μας”.

O κ. Γιώργος Χαιρέτης, CEO της Meeting Point Hellas.

Ο κ. Khaled Jouni, CEO της Meeting Point International σχολιάζει: “Μετακομίσαμε πρόσφατα τα κεντρικά γραφεία μας στην Αθήνα και ανοίξαμε τους προορισμούς της Αττικής και Πελοπονήσσου και έτσι λειτουργούμε σήμερα στους περισσότερους ελληνικούς προορισμούς με δικά μας γραφεία. Συνεχίζουμε τα επενδυτικά μας σχέδια για το 2015 με αύξηση σε περισσότερους προορισμούς της Ελλάδας και επίσης επιδιώκουμε να προσφέρουμε διαφορετικό τουριστικο προϊόν, εκτός από το κλασικό μοντέλο ‘sun and beach’. Η Ελλάδα έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει στους ξένους ταξιδιώτες. Μακροχρόνιες συνεργασίες με αλυσίδες ξενοδοχείων στην Ελλάδα ανανεώθηκαν για το 2015 (όπως Aquis, Mediterannean, Sani, Atrium Hotels, Μήτσης και πολλές άλλες), ενώ νέες πραγματοποιούνται συνεχώς. Ιδιαίτερη έμφαση θα δωθεί επίσης στο τομέα της κρουαζιέρας για τα επόμενα έτη”.

Η Meeting Point Hellas λειτουργεί το δεύτερο χρόνο της στην Ελλάδα, δραστηριοποιείται σε 19 προορισμούς στην Ελλαδα, έχει δικά της γραφεία σε Αθήνα, Ηράκλειο, Κάρπαθο, Ρόδο, Κω, Κέρκυρα και το Ναύπλιο. H Meeting Point Hellas αντιπροσωπεύει Ευρωπαίους Tour Operators και οι περισσοτεροι πελατες της προέρχονται από γερμανόφωνες χώρες, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία, τη Γαλλία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες. “Στοχεύουμε σε 300.000 ταξιδιωτες φέτος, που είναι ήδη μια αύξηση 50% από πέρυσι”, είπε ο κ. Χαιρέτης και στη συνέχεια πρόσθεσε ότι “η μητρική μας εταιρεία, Meeting Point International έχει κάνει τη στρατηγική αυτή επένδυση στην Ελλάδα στο 2012 πολύ πριν από το ραλλυ του ελληνικού τουρισμού το 2013 και το 2014”. Πρόσφατα η Meeting Point International εξαγόρασε το ποσοστό της Cretan Holidays στη Meeting Point Hellas, και ελέγχει πλέον το 100% του μετοχικού κεφαλαίου της Meeting Point Hellas.

Η Meeting Point International (MPI) είναι εκ των ηγετικών εταιρειών παροχής υπηρεσιών εισερχόμενου τουρισμού σε B2B πελάτες παγκοσμίως. Η εταιρία παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης τουριστικών προορισμών συμπεριλαμβανομένης της παροχής ξενοδοχείων, μεταφορών, εκδρομών και όλες τις υπηρεσίες προορισμού. Το δίκτυο Meeting Point λειτουργεί σε 17 προορισμούς με 36 υποκαταστήματα σε όλο τον κόσμο συμπεριλαμβανομένων της Ασίας, Ιταλίας, Κροατίας, Κύπρου, Αιγύπτου, Αραβικών Εμιράτων, Λίβανου, Μάλτας, τη Β. Αμερική, το Ομάν, τις Νήσους Αζόρες, την Ισπανία και την Τουρκία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024