Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΗ HotelBrain εισέρχεται στην αγορά της Κύπρου
Ξενοδοχεία

Η HotelBrain εισέρχεται στην αγορά της Κύπρου

Την είσοδό της στην αγορά της Κύπρου ανακοινώνει η HotelBrain. Η εταιρεία έχει αναλάβει τη δημιουργία του concept, τη διαχείριση του pre-opening, την ένταξη στο διεθνές affiliation των Small Luxury Hotels of the World και εν συνεχεία την πλήρη διαχείριση της υπό κατασκευή μονάδας.

H HotelBrain ανακοίνωσε την υπογραφή του πρώτου Συμφωνητικού Ανάπτυξης και Διαχείρισης στην Κύπρο. Το νέο Συμφωνικό Ανάπτυξης και Διαχείρισης περιλαμβάνει την ανάπτυξη και κατ’επέκταση τη διαχείριση ενός boutique πολυτελούς ξενοδοχείου 50 δωματίων, επί της παραλίας του Πρωταρά (στην νοτιοανατολική πλευρά του νησιού – κοντά στην Αγία Νάπα).

Πιο συγκεκριμένα, η HotelBrain έχει αναλάβει τη δημιουργία του concept, τη διαχείριση του pre-opening, την ένταξη στο διεθνές affiliation των Small Luxury Hotels of the World και εν συνεχεία την πλήρη διαχείριση της υπό κατασκευή μονάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σε συνέχεια των συμφωνητικών διαχείρισης με περισσότερα από 80 ξενοδοχεία σε Ελλάδα, Λίβανο και Τουρκία, η Κύπρος αποτελεί την τέταρτη, στη σειρά, χώρα στην οποία η εταιρεία επεκτείνει τις δραστηριότητές της. Εξάλλου, η σύσταση της κυπριακής ξενοδοχειακής αγοράς -ως επί το πλείστον οικογενειακές επιχειρήσεις- προσομοιάσει σε πολύ μεγάλο βαθμό με αυτή της Ελλάδας.   

Ο πρόεδρος και ιδρυτής της HotelBrain κ. Πάνος Παλαιολόγος δήλωσε σχετικά: “Λαμβάνοντας υπόψη την κοινή κουλτούρα, την ιστορία καθώς και τις κοινές μας αντιλήψεις και συνήθειες, η Κύπρος αποτελούσε ανέκαθεν κομβικό προορισμό στα σχέδια ανάπτυξης και επέκτασης της εταιρείας μας. Η ξενοδοχειακή μονάδα με την οποία εγκαινιάζουμε την είσοδο μας στην συγκεκριμένη αγορά, αποτελεί ιδανική συνθήκη για εμάς, προκειμένου να εφαρμόσουμε τις βέλτιστες πρακτικές και μεθοδολογικές προσεγγίσεις μας, και τελικά να διασφαλίσουμε τη συνολική ποιότητα, την επάρκεια και την αποδοτικότητα του νέου ξενοδοχειακού προϊόντος, καθώς και την εγκαθίδρυσή μας στην αγορά της Κύπρου”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024