Ροή Ειδήσεων:

Smaller text size Larger text size
City break

Conde Nast Traveller: Η νεανική επιχειρηματικότητα επαναφέρει τους επισκέπτες στο κέντρο της Αθήνας

Θοδωρής Κουμέλης - 03 Σεπτέμβριος 2014, 10:02

Σύμφωνα με τη νέα έκδοση του βρετανικού περιοδικού 'Conde Nast Traveller', τα hot spots της νέας γενιάς δίνουν και πάλι πνοή στην Αθήνα. Στο αφιέρωμα περιλαμβάνονται νέα πολιτιστικά κέντρα και ξενοδοχεία, το αναμενόμενο νέο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και το υπό κατασκευή Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.


Το νέο κύμα νεανικής επιχειρηματικότητας που δραστηριοποιείται δυναμικά να επαναφέρει τους επισκέπτες στο κέντρο της Αθήνας, σύμφωνα με τη νέα έκδοση του βρετανικού περιοδικού “Conde Nast Traveller”, παρουσιάζοντας τις παλιές και μαστιζόμενες από την οικονομική κρίση γειτονιές της πρωτεύουσας, που αναβιώνουν ξανά με διαφορετική “πνοή”.

Μικρά δρομάκια και πλατείες, σε απόσταση αναπνοής από την Ακρόπολη και το ιστορικό κέντρο, γίνονται τα στέκια μιας νέας γενιάς επιχειρηματικότητας, που αναζωογονούν και πάλι την τοπική σκηνή. Όπως επισημαίνει μέσα από τις σελίδες του, οι αναταραχές στο κέντρο της Αθήνας αποτέλεσαν πλήγμα για την επισκεψιμότητα των τουριστών στην πόλη. Ωστόσο, η Ελλάδα κάνει βήματα ανάκαμψης, με “πρωταγωνιστές” τους Αθηναίους, που στηρίζουν  την αναβίωση της πρωτεύουσας.

Η επιχειρηματικότητα ανθίζει και πάλι, υπό διαφορετικό πρίσμα από αυτό που μπορεί να έχουμε συνηθίσει, με επίκεντρο τον πολιτισμό, την τέχνη, τα κοινωνικά, και πάντα κοντά στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Μεταξύ άλλων, στο αφιέρωμα φιγουράρουν νέα πολιτιστικά κέντρα και ξενοδοχεία, καθώς και το πολυαναμενόμενο νέο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και το υπό κατασκευή Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Να σημειωθεί πως το αφιέρωμα του “Conde Nast Traveller”, που υλοποιήθηκε με την υποστήριξη της Marketing Greece, αποτελεί μέρος μιας σειράς στοχευμένων ενεργειών προώθησης του εγχώριου τουριστικού προϊόντος, στους ταξιδιώτες παγκοσμίως.

WOM Sept14 p3


WOM Sept14 p4

|
Share |
Σχολίασε κι εσύ...












* Τα πεδία με "*" είναι υποχρεωτικά.
* Δεν επιτρέπεται κώδικας HTML.
* Το Email και το Τηλέφωνό σας δεν θα εμφανίζονται.
Ads by TDN

Μικρά & Ενδιαφέροντα

Παρουσιάσεις Εταιριών

Παρουσιάσεις Προϊόντων

Tourism Lobby

Οι αναγνώστες μας στο Facebook

Αγγελίες

Μια Φωτογραφία μιλάει

Συνέδρια - Ημερίδες - Εκθέσεις

Φωτορεπορτάζ

Οι αναζητήσεις του Μορφέα

Ημερολόγιο Τουριστικών Εκθέσεων

Τα eNewsletters της αγοράς

↑ top