Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΈναρξη συμμετοχών για το Olympic Classic Tour Rally του 2014
Αθλητικός τουρισμός

Έναρξη συμμετοχών για το Olympic Classic Tour Rally του 2014

Ο αγώνας, όπως και το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, προσμετρά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της FIA, αποτελώντας τον 7ο από του 8 αγώνες του θεσμού της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου 'FIA Trophy for Historic Regularity Rallies'.

Ο δεύτερος διεθνής αγώνας Ιστορικών Αυτοκινήτων πραγματοποιείται τον προσεχή Οκτώβριο στη χώρα μας. Πρόκειται για το 6ο Olympic Classic Tour Rally που θα διεξαχθεί από 10-12 Οκτωβρίου με έδρα τον Μαραθώνα και θα περιλαμβάνει διαδρομές στην Αττική, τη Βοιωτία και την Εύβοια. Ο αγώνας όπως και το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις προσμετρά στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της FIA, αποτελώντας τον 7ο από του 8 αγώνες του θεσμού της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου “FIA Trophy for Historic Regularity Rallies”.

Η φετινή διοργάνωση, η οποία τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Μαραθώνα, θα έχει συνολικό μήκος περί τα 500 χλμ., θα περιλαμβάνει 12 Ειδικές Διαδρομές Ακριβείας με πολλαπλές χρονομετρήσεις. Οι συμμετέχοντες, εκτός από τις πολύ απαιτητικές ειδικές διαδρομές στις οποίες θα έχουν την ευκαιρία να επιδείξουν την ακρίβεια και τη δεξιοτεχνία τους, θα έχουν τη δυνατότητα για άλλη μια φορά να επισκεφτούν ιστορικά μνημεία πολιτισμού και παράδοσης της χώρας μας, να περάσουν από διαδρομές σπάνιου φυσικού κάλους και να γευτούν την πατροπαράδοτη ελληνική φιλοξενία.

Ο αγώνας θεωρείται ότι θα προκαλέσει πόλο έλξης για πολλούς πρωταγωνιστές των αγώνων του είδους, όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό, αφού δεν ήταν λίγοι αυτοί που τον περασμένο Ιούνιο (μετά την ολοκλήρωση του Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις) είχαν δηλώσει πως θα έλθουν και πάλι στη χώρα μας το φθινόπωρο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024