Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΜέλος του ΣΕΤΕ ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών
ΣΕΤΕ

Μέλος του ΣΕΤΕ ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών

Πρόκειται για τον πρώτο Όμιλο Ιδιωτικής Υγείας που γίνεται μέλος του ΣΕΤΕ, ως αποτέλεσμα της πολυετούς δραστηριότητάς του στον κλάδο του ιατρικού τουρισμού.

Στην “οικογένεια” του ΣΕΤΕ ανήκει πλέον ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών. Πρόκειται για τον πρώτο Όμιλο Ιδιωτικής Υγείας που γίνεται μέλος του ΣΕΤΕ, ως αποτέλεσμα της πολυετούς δραστηριότητάς του στον κλάδο του ιατρικού τουρισμού. Η διασύνδεση των δύο φορέων σηματοδοτεί και παράλληλα εγκαινιάζει τη συνεργασία τους προς την κατεύθυνση της περαιτέρω ανάπτυξης του ιατρικού τουρισμού στη χώρα μας.

Την ικανοποίησή του για την ένταξη του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών στα συνδεδεμένα Μέλη του ΣΕΤΕ εξέφρασε ο γενικός διευθυντής του Συνδέσμου, κ. Αλέξανδρος Λαμνίδης και σημείωσε: “Η εμπειρία και η τεχνογνωσία του Ομίλου  Ιατρικού Αθηνών, σε συνεργασία με τη στρατηγική κατεύθυνση του ΣΕΤΕ, θα μας βοηθήσει να αναπτύξουμε με γρήγορους ρυθμούς τη δυναμική του ελληνικού ιατρικού τουριστικού προϊόντος. Είμαι βέβαιος ότι και οι υπόλοιποι ιατρικοί όμιλοι θα συνδεθούν με το Σύνδεσμο προς όφελος του ιατρικού τουρισμού”.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος δήλωσε: “Η διασύνδεση με τον ΣΕΤΕ είναι μία ακόμα επιβεβαίωση ότι ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών συνεχίζει να πρωτοπορεί και να αναζητά την επίτευξη ευρύτερων συνεργιών και με άλλους δυναμικούς κλάδους προς όφελος της ελληνικής οικονομίας και την προβολή των δυνατοτήτων της χώρας μας στο εξωτερικό. Ταυτόχρονα, προχωρά με σταθερά βήματα στην υλοποίηση του σχεδιασμού του για τον Ιατρικό Τουρισμό στην Ελλάδα, χτίζοντας στρατηγικές συμμαχίες για την περαιτέρω διείσδυσή του σε μεγάλες αγορές του εξωτερικού”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024