Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΤαξίδι στους ομορφότερους προορισμούς της Ελλάδας με το 'enter Greece' της Aegean
Αεροπορικές εταιρείες

Ταξίδι στους ομορφότερους προορισμούς της Ελλάδας με το 'enter Greece' της Aegean

Η Aegean, στο πλαίσιο της στήριξης του ελληνικού τουρισμού, δημιούργησε ένα νέο κανάλι, το 'enter Greece', το οποίο προβάλλει τις ομορφιές της χώρας, την πλούσια γαστρονομία του κάθε τόπου, την ιστορία, τον πολιτισμό και τους ανθρώπους, σε μια σειρά από μοναδικά βίντεο.

Μία γεύση από τα ομορφότερα τοπία της Ελλάδας προσφέρει καθημερινά η Aegean στους επιβάτες της κατά τη διάρκεια όλων των πτήσεων εσωτερικού και εξωτερικού. Οι επιβάτες της Aegean, έχουν την ευκαιρία να κάνουν το γύρο της Ελλάδας μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, καθώς εν ώρα πτήσης απολαμβάνουν βίντεο που τους παρουσιάζει όλες τις ομορφιές, τις ιδιαιτερότητες, τις ξεχωριστές γεύσεις κάθε τόπου, τα μοναδικά τοπία, την τέχνη και την παράδοση της Ελλάδας.

Η Aegean, στο πλαίσιο της στήριξης του ελληνικού τουρισμού, δημιούργησε ένα νέο κανάλι, το “enter Greece”, το οποίο προβάλλει τις ομορφιές της χώρας, την πλούσια γαστρονομία του κάθε τόπου, την ιστορία, τον πολιτισμό και τους ανθρώπους, σε μια σειρά από μοναδικά βίντεο. Τα βίντεο αυτά προβάλλονται εν ώρα πτήσης, εσωτερικού και εξωτερικού, ακόμα και στους πολύ κοντινούς προορισμούς. Με τη δημιουργία του καναλιού “enter Greece” η εταιρεία εμπλουτίζει το νέο ψυχαγωγικό πρόγραμμά της εν πτήσει (In Flight Entertainment) με μοναδικές ελληνικές στιγμές.

Η παραγωγή των βίντεο αποτελεί μέρος των ενεργειών της εταιρείας για την έμπρακτη ενίσχυση του τουρισμού και την ανάδειξη της ελληνικής περιφέρειας και των άγονων γραμμών στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία  θα εμπλουτίζει και θα διαμορφώνει τα βίντεο, τα οποία θα αποτυπώνουν τις ομορφιές κάθε ελληνικής περιφέρειας χωριστά.

Τονίζεται ότι οι επιβάτες της Aegean θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν αυτήν την ξεχωριστή εμπειρία  σε όλες τις πτήσεις, εσωτερικού και εξωτερικού, με αεροσκάφη Airbus A320 και A321.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024