Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςH Airbus δημιούργησε ένα κέντρο τεκμηρίωσης πτήσεων στη Μπανγκόκ
Αερομεταφορές

H Airbus δημιούργησε ένα κέντρο τεκμηρίωσης πτήσεων στη Μπανγκόκ

Το Airbus Flight Operations Services θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στην Ταϊλάνδη στις αρχές του 2015.

Η Airbus δημιούργησε μια νέα θυγατρική στην Ταϊλάνδη για την παραγωγή των πτητικών λειτουργιών δεδομένων για χρήση από τις αεροπορικές εταιρείες σε όλο τον κόσμο. Το κέντρο, που θα ονομαστεί Airbus Flight Operations Services, θα παράγει ηλεκτρονικές εκδόσεις των τυποποιημένων εγχειρίδιων, βελτιώνοντας την αυξανόμενη χρήση του Electronic Flight Bag για όλους τους τύπους αεροσκαφών Airbus. Το κέντρο θα προσφέρει πολλές πρόσθετες υπηρεσίες, όπως οι υπηρεσίες δεδομένων προσαρμογής για μεμονωμένες αεροπορικές εταιρείες, όπου απαιτείται.

Το Airbus Flight Operations Services θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στην Ταϊλάνδη στις αρχές του 2015 και θα απασχολήσει αρχικά περίπου 30 άτομα, από τους οποίους οι περισσότεροι θα είναι ντόπιοι. Η ομάδα αναμένεται να αυξηθεί με ειδικευμένους επαγγελματίες με αποδεδειγμένη εμπειρία σε διαχείριση δεδομένων λειτουργιών πτήσεων σε αερογραμμές.
 
O Benoit de Montety, Managing Director της Airbus Flight Operations Services στην Ταϊλάνδη δήλωσε ότι το νέο κέντρο θα συμπληρώσει την τεχνογνωσία των κεντρικών εγκαταστάσεων της Airbus και θα καλύψει τις απαιτήσεις των αυξανόμενων στόλων της Airbus παγκοσμίως.

Πρόσθεσε: “Σαν μία παγκόσμια εταιρία που είναι η Airbus, επιδιώκει να ενσωματώσει εξειδικευμένο ταλέντα από όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα στον τομέα των υπηρεσιών. H Νοτιοανατολική Ασία είναι από της σημαντικές αγορές για την Airbus, καθώς προσφέρει πολλές ευκαιρίες για να αναπτύξουμε την παρουσία μας, με επαγγελματίες και εξαιρετικό εργατικό δυναμικό που θέλουν να αφήσουν το αποτύπωμα τους στον τομέα των αερομεταφορών”.

Το Airbus Flight Operations Services στην Ταϊλάνδη είναι η πιο πρόσφατη πρωτοβουλία που ανακοινώθηκε από την Airbus στη Νοτιοανατολική Ασία κατά τους τελευταίους μήνες. Αυτό επίσης περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός κέντρου Εξυπηρέτηση Πελατών Μηχανολογικής φύσεως και την την επέκταση των εγκαταστάσεων MRO στη Μαλαισία, την έναρξη μιας νέας πτητικής εκπαίδευσης κοινοπραξία με την Singapore Airlines στη Σιγκαπούρη και μια σύμβαση παροχής υπηρεσιών εκπαίδευσης με την Angkasa Aviation Academy στην Ινδονησία.

Η Airbus είναι κορυφαίος κατασκευαστής αεροσκαφών με τα πιο σύγχρονα επιβατικά αεροσκάφη, που κυμαίνονται σε χωρητικότητα από 100 έως πάνω από 500 θέσεις. Η Airbus έχει παραδώσει περισσότερα από 8.600 αεροσκάφη σε περίπου 360 πελάτες σε όλο τον κόσμο και έχει ανεκτέλεστο υπόλοιπο περίπου 5.900 αεροσκάφη.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024