Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Etihad Airways εγκαινίασε νέο σαλόνι αναμονής στο χώρο αφίξεων στο Άμπου Ντάμπι
Αεροπορικές εταιρείες

Η Etihad Airways εγκαινίασε νέο σαλόνι αναμονής στο χώρο αφίξεων στο Άμπου Ντάμπι

Ο πολυτελής χώρος αποτελεί το πρώτο σαλόνι αναμονής αφίξεων που λειτουργεί από την Etihad Airways σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας ένα κομψό και μοντέρνο περιβάλλον για την αποκλειστική χρήση των επιβατών της First και Business θέσης.

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ενίσχυσε την προσφορά υψηλής ποιότητας υπηρεσιών της στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Αμπού Ντάμπι με τα εγκαίνια του νέου σαλονιού αναμονής στο χώρο των αφίξεων. Ο πολυτελής χώρος αποτελεί το πρώτο σαλόνι αναμονής αφίξεων που λειτουργεί από την Etihad Airways σε όλο τον κόσμο, προσφέροντας ένα κομψό και μοντέρνο περιβάλλον για την αποκλειστική χρήση των επιβατών της First και Business θέσης. Διαθέτει επίσης μια βολική τοποθεσία, η οποία βρίσκεται αμέσως μετά τον τελωνειακό έλεγχο. 
 
Το κυριότερο σημείο είναι ένας ειδικός χώρος που προσφέρεται για να φρεσκάρονται οι επιβάτες πριν από την αναχώρησή τους από το αεροδρόμιο, με 10 αναζωογονητικές μονάδες ντους, το καθένα εξοπλισμένο με πολυτελείς ανέσεις, τα οποία συνδέονται με μια δωρεάν υπηρεσία για τα ρούχα που σιδερώνονται στον ατμό. Ως μέρος της προσφοράς, ενδύματα, όπως κοστούμια και φορέματα μπορεί να σιδερωθούν στον ατμό από εξειδικευμένο προσωπικό, μέσα σε διάστημα 10 λεπτών και ενώ οι επισκέπτες απολαμβάνουν το ντους τους. 
 
Η νέα καινοτόμα ιδέα «Ξύρισμα από την Etihad Airways» (SHAVE) παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο νέο σαλόνι αναμονής, με τους επισκέπτες να δέχονται ένα δωρεάν αναζωογονητικό ξύρισμα από εξειδικευμένους κουρείς. 


 

Οι επισκέπτες έχουν επίσης πρόσβαση σε έναν ειδικό χώρο χαλάρωσης, με καθίσματα υψηλής άνεσης, μεγάλες οθόνες τηλεόρασης, και μια σειρά από τοπικές και διεθνείς εφημερίδες, περιοδικά και βιβλία. Τα αναψυκτικά, τύπου Café, σερβίρονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, όπως νόστιμο πρωινό τις πρωινές ώρες, ζεστά και κρύα ροφήματα, καθώς και μια απολαυστική ποικιλία από ορεκτικά, σνακ και γλυκά εμπνευσμένα από gourmet γεύσεις από όλο το κόσμο τα οποία ετοιμάζονται από μια γαστρονομική ομάδα. 
 
Οι επισκέπτες που αναζητούν ένα ήσυχο και παραγωγικό χώρο για να προετοιμαστούν για τις συνεδριάσεις τους, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το χώρο που περιέχει ειδικές εγκαταστάσεις για επιχειρηματίες, ο οποίος διαθέτει μια μεγάλη οθόνη υπολογιστή Apple, εκτυπωτή, και δωρεάν ευρυζωνική και ασύρματη σύνδεση στο διαδίκτυο. 
 
Ο κ. Peter Baumgartner, γενικός εμπορικός διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε: “Το νέο αυτό σαλόνι αναμονής αεροδρομίου αποτελεί ορόσημο για την Etihad Airways και εγκαινιάστηκε μετά από εκτεταμένη έρευνα αγοράς σε ότι αφορά τις απαιτήσεις των επιβατών της First και Business θέσης. Η εγκατάσταση αυτή, η οποία θεωρείται πρώτη στο είδος της στο Άμπου Ντάμπι, έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψει τις ανάγκες των επιβατών. Σε ότι αφορά δε τις νέες πρωτοποριακές μας υπηρεσίες, όπως η υπηρεσία σιδερώματος των ρούχων στον ατμό και το ‘Ξύρισμα από την Etihad Airways’, θα αποτελέσουν πόλο έλξης για τους επισκέπτες με πολύ πρωινές αφίξεις, πριν από τις ώρες που μπορούν να κάνουν check-in στο ξενοδοχείο τους. Για άλλη μια φορά, μπορούμε να συγκριθούμε με ορισμένες από τις κορυφαίες ξενοδοχειακές μονάδες και εστιατόρια του κόσμου, σε συνδυασμό με τη ζεστασιά της αραβικής φιλοξενίας και την απαράμιλλη εμπειρία που διαθέτουμε”.  
 
Η Etihad Airways λειτουργεί σήμερα ένα παγκόσμιο δίκτυο από 11 σαλόνια αναμονής αεροδρομίων, συμπεριλαμβανομένου του νέου σαλονιού αναμονής αφίξεων, και των ήδη υπαρχόντων σαλονιών της first και Business θέσης στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι. Τα διεθνή σαλόνια αναμονής της εταιρείας βρίσκονται στο Δουβλίνο, στη Φρανκφούρτη, στο Χίθροου του Λονδίνου, στο Μάντσεστερ, στο Παρίσι, στο Σύδνεϋ και στην Ουάσινγκτον, με μελλοντικά σχέδια για δημιουργία εγκαταστάσεων στη Νέα Υόρκη, στο Λος Άντζελες, στο Σικάγο, στη Μελβούρνη και στο Μιλάνο. Περισσότερα από 280.000 άτομα επισκέφθηκαν τις αίθουσες αναμονής της Etihad Airways μεταξύ του Ιανουαρίου και του Ιουλίου του 2014, που αποτελεί αύξηση άνω του 20% από έτος σε έτος.
 
Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024