Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΤο Υπουργείο Τουρισμού ζητά τη συνδρομή της ΚΕΔΕ για τις Γαλάζιες Σημαίες
Υπουργείο Τουρισμού

Το Υπουργείο Τουρισμού ζητά τη συνδρομή της ΚΕΔΕ για τις Γαλάζιες Σημαίες

Σε επιστολή του ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού κ. Αναστάσιος Λιάσκος προς τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Κώστα Ασκούνη καλεί τα μέλη της ΚΕΔΕ να συνδράμουν για την ενίσχυση του προγράμματος 'Γαλάζιες Σημαίες'.

Τη συνδρομή της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) για την ενίσχυση του προγράμματος “Γαλάζιες Σημαίες“, ζήτησε με επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ κ. Κώστα Ασκούνη, ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού κ. Αναστάσιος Λιάσκος.
 
Στην επιστολή του ο κ. Λιάσκος αναφέρει μεταξύ άλλων ότι το Υπουργείο Τουρισμού και η Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης έχουν υπογράψει, από τον Οκτώβριο του 2013, Πρωτόκολλο Συνεργασίας, με κοινή επιδίωξη να αυξηθεί σημαντικά στην Ελλάδα ο αριθμός των βραβευόμενων ακτών και στόχο την κατάκτηση για τη χώρα μας της πρώτης θέσης σε διεθνές επίπεδο.
 
Καταλήγοντας ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Τουρισμού τονίζει: “Σας καλούμε να υποστηρίξετε τις προσπάθειες του υπουργείου Τουρισμού και της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης ενημερώνοντας και προτρέποντας τα μέλη σας να συμβάλουν στην αναβάθμιση τόσο των τουριστικών προορισμών τους όσο και της χώρας μας“.
 
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024
08/04/2024