Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤο Costa Delizioza της Costa Crosiere κατέπλευσε για πρώτη φορά στο λιμάνι του Ηρακλείου
Κρουαζιέρα

Το Costa Delizioza της Costa Crosiere κατέπλευσε για πρώτη φορά στο λιμάνι του Ηρακλείου

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΗ κ. Ιωάννης Μπρας και η αντιδήμαρχος πολιτισμού και τουρισμού κα Αριστέα Πλεύρη, συζήτησαν με τον καπετάνιο του πλοίου κ. Nicollo Alba, ζητήματα που αφορούν το δρομολόγιο του πλοίου, τις παρεχόμενες υπηρεσίες από το λιμάνι, τις εντυπώσεις από την παραμονή στην πόλη του Ηρακλείου, κ.λπ.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο κρουαζιερόπλοιο “Costa Delizioza” της εταιρείας Costa Crociere, που κατέπλευσε, για πρώτη φορά, στο λιμάνι του Ηρακλείου το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου, πραγματοποίησε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου (ΟΛΗ) κ. Ιωάννης Μπρας.

Τον κ. Μπρα συνόδευε, εκ μέρους του Δήμου Ηρακλείου, η αντιδήμαρχος πολιτισμού και τουρισμού κα Αριστέα Πλεύρη, στα πλαίσια της συνεργασίας του Δήμου Ηρακλείου με τον ΟΛΗ για την προώθηση και την περαιτέρω ανάπτυξη της κρουαζιέρας στην πόλη της κρήτης.

Αφού αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα με τον καπετάνιο του πλοίου κ. Nicollo Alba, συζήτησαν ζητήματα που αφορούν το δρομολόγιο του πλοίου, τις παρεχόμενες υπηρεσίες από το λιμάνι, τις εντυπώσεις από την παραμονή στην πόλη του Ηρακλείου, κ.λπ.

Το Costa Delizioza, έχοντας 2.535 επιβάτες και 850 μέλη πληρώματος αφίχθη στο λιμάνι του Ηρακλείου στις 07:00 π.μ. προερχόμενο από Κωνσταντινούπολη και αναχώρησε στις 14:00 μ.μ., με προορισμό το λιμάνι της Civitavecchia (Ρώμη).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024