Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ airtickets.gr υποστηρίζει ως χορηγός το έργο τoυ discovergreece.com
OTAs

Η airtickets.gr υποστηρίζει ως χορηγός το έργο τoυ discovergreece.com

Η εταιρεία airtickets.gr υποστηρίζει ως χορηγός το έργο τoυ discovergreece.com και συνδέει τις ιστοσελίδες ελληνικών ξενοδοχείων με τις κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων.

H airtickets.gr, μέσω της διεθνούς ιστοσελίδας της, airtickets.com, υποστηρίζει ενεργά το έργο του διαδικτυακού τόπου discovergreece.com που στοχεύει στην ενίσχυση της προβολής της χώρας μας και του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Το discovergreece.com, είναι μια παγκόσμια διαδραστική πλατφόρμα, η οποία αποτελεί στρατηγικό πυλώνα για τη δραστηριοποίηση της Marketing Greece, με σκοπό την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και της συνολικής εμπειρίας του επισκέπτη στην Ελλάδα, εδραιώνοντάς την ως προτιμητέο προορισμό στις αγορές-στόχους.

Με περιεχόμενο 120 ελληνικούς τουριστικούς προορισμούς, 30 θεματικές ενότητες, 130.000 λέξεις σε πέντε γλώσσες – ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και ρωσικά, 3.000 φωτογραφίες και 60 βίντεο, αποκαλύπτει με σύγχρονο τρόπο την Ελλάδα στα μάτια των ταξιδιωτών σε όλο τον κόσμο και τους βοηθά να σχεδιάσουν το ταξίδι τους εύκολα, γρήγορα και ευχάριστα.

Ο κ. Δημήτρης Κοντογεώργος, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της airtickets.gr, δήλωσε: “Είμαστε πολύ περήφανοι αλλά και χαρούμενοι που ως airtickets.com υποστηρίζουμε το έργο της Μarketing Greece και το εξαιρετικό εργαλείο discovergreece.com που έχει δημιουργήσει για να δώσει διεθνώς μια νέα φρέσκια διάσταση στο ‘προϊόν’ Ελλάδα. Μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος και τις ίδιες αξίες και ως leader του χώρου δεν θα μπορούσαμε να  μην είμαστε συμμέτοχοι σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που έχει φέρει ήδη σημαντικά αποτελέσματα φέτος στον εισερχόμενο τουρισμό στην Ελλάδα”.

Ο κ. Ιωσήφ Πάρσαλης, γενικός διευθυντής της Marketing Greece, αφού ευχαρίστησε τον κ. Κοντογεώργο, συμπλήρωσε: “H airtickets.com αποτελεί για την Marketing Greece, την έμπρακτη απόδειξη της στρατηγικής υποστήριξης του έργου μας για την προβολή του ελληνικού τουριστικού προϊόντος, την επιβεβαίωση ότι η επιχειρηματικότητα στο τομέα του τουρισμού διαβλέπει την αξία της συνέργειας και μακροπρόθεσμης επένδυσης στο μάρκετινγκ του προορισμού.

Η airtickets.gr, παράλληλα με την παραπάνω δράση, στηρίζει περαιτέρω τον εισερχόμενο τουρισμό, με μία εφαρμογή που συνδέει τις ιστοσελίδες των ελληνικών ξενοδοχείων στην ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα με τις κρατήσεις των αεροπορικών εισιτηρίων των επισκεπτών τους, με στόχο να τους προσφέρει ολοκληρωμένες τουριστικές υπηρεσίες.

Με αυτόν τον τρόπο ο επισκέπτης αφού επιλέξει τις λεπτομέρειες διαμονής του στα συγκεκριμένα ξενοδοχεία, κάνει άμεσα κράτηση του αεροπορικού του εισιτηρίου μέσω της airtickets.gr από ίδια την ιστοσελίδα του ξενοδοχείου, χωρίς να χρειαστεί να ‘βγει’ από αυτήν”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024