Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΦιλοξενία του Διεθνούς Συνεδρίου Πωλήσεων του Insight Vacations στο 'Louis Cristal'
Κρουαζιέρα

Φιλοξενία του Διεθνούς Συνεδρίου Πωλήσεων του Insight Vacations στο 'Louis Cristal'

Κατά τη διάρκεια της τριήμερης κρουαζιέρας οργανώθηκαν με επιτυχία συναντήσεις εργασίας και οργάνωσης πωλήσεων ενόψει της τουριστικής περιόδου του 2015.

Η Louis Cruises φιλοξένησε εν πλω το διεθνές συνέδριο πωλήσεων, του Insight Vacations, ενός από τους μεγαλύτερους Ταξιδιωτικούς Οργανισμούς στην Ανατολική Μεσόγειο, μέλος του The Travel Corporation (TTC) που δραστηριοποιείται σε 60 χώρες.

Πιο συγκεκριμένα, 72 σημαντικά στελέχη πωλήσεων από όλο τον κόσμο, όπως την Αμερική, Καναδά, Αυστραλία, Ν. Αφρική, Μέση Ανατολή, Βρετανία και Νέα Ζηλανδία, κήρυξαν στις 21 Αυγούστου την έναρξη του ετήσιου συνεδρίου τους σε κεντρικό αθηναϊκό ξενοδοχείο. Σημειωτέον, ότι η τελευταία φορά που η Ελλάδα φιλοξένησε αυτή τη διοργάνωση ήταν το 2007.

Στη συνέχεια από τις 22 ως 25 Αυγούστου, είχαν την ευκαιρία να συνεχίσουν στο Louis Cristal τις εργασίες του συνεδρίου. Κατά τη διάρκεια της τριήμερης κρουαζιέρας οργανώθηκαν με επιτυχία συναντήσεις εργασίας και οργάνωσης πωλήσεων ενόψει της τουριστικής περιόδου του 2015. Παράλληλα, γνώρισαν από κοντά μοναδικούς προορισμούς που φέτος εντάχθηκαν στο νέο δρομολόγιο της Louis Cruises με την ονομασία ‘Ειδυλλιακό Αιγαίο’, όπως τη Σάμο και τη Μήλο.

O διευθύνων σύμβουλος του Ταξιδιωτικού Οργανισμού Insight Vacations, κ. John Boulding, στην επίσημη αποχαιρετιστήρια ομιλία του, δήλωσε ότι ήταν πραγματικά το καλύτερο συνέδριο στην ιστορία του Insight, τόσο για την άψογη εν πλω οργάνωση και τη γνήσια ελληνική φιλοξενία, όσο και στην ξηρά με τις πολύ ενδιαφέρουσες επισκέψεις και δραστηριότητες που επιφύλασσαν στους συνέδρους οι νέοι προορισμοί

Ο κ. Κυριάκος Αναστασιάδης, διευθύνων σύμβουλος της Louis Cruises, ο οποίος παρακολούθησε τις εργασίες του συνεδρίου, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που φιλοξενήσαμε αυτό το σημαντικό διεθνές συνέδριο πωλήσεων αλλά ακόμα πιο χαρούμενοι για τη θετική ανταπόκριση της ταξιδιωτικής αγοράς στα νέα μας δρομολόγια και στην ‘άλλη Ελλάδα’ που είναι κρυμμένη και περιμένει τους επισκέπτες να την ανακαλύψουν”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024