Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΤο εστιατόριο του Kirini Suites & Spa σε γαστρονομικό φεστιβάλ της 60ής επετείου των Relais & Chateaux
Ξενοδοχεία

Το εστιατόριο του Kirini Suites & Spa σε γαστρονομικό φεστιβάλ της 60ής επετείου των Relais & Chateaux

Το βραβευμένο ξενοδοχείο Kirini Suites & Spa επιλέχθηκε, μεταξύ άλλων, προκειμένου να επιμεληθεί το εορταστικό δείπνο που θα παρατεθεί σήμερα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Le Dome στη Ρίγα.

Στη Ρίγα της Λετονίας ταξιδεύουν η ομάδα και ο chef του εστιατορίου του ξενοδοχείου Kirini Suites & Spa, προκειμένου να συμμετάσχουν στο γαστρονομικό φεστιβάλ που διοργανώνεται στο πλαίσιο του εορτασμού της 60ης επετείου των Relais & Chateaux.

Διάσημο τόσο για την μοναδικής ατμοσφαιρικότητας φιλοξενία του και την προνομιακή θέση του στην Οία της Σαντορίνης, όσο και για τη γαστρονομική αρτιότητά του, το βραβευμένο ξενοδοχείο Kirini Suites & Spa επιλέχθηκε, μεταξύ άλλων, προκειμένου να επιμεληθεί το εορταστικό δείπνο που θα παρατεθεί σήμερα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Le Dome στη Ρίγα.

Στο δείπνο, που προορίζεται για περιορισμένο αριθμό εκλεκτών καλεσμένων, μεταξύ των οποίων και ο Έλληνας πρέσβης στη Λετονία, οι παρεβρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις γαστρονομικές προτάσεις που ο chef Γιώργος Ιακωβίδης παρουσιάζει καθημερινά στο εστιατόριο του Kirini Suites & Spa, καθώς και αυτές που θα προκύψουν από τη δημιουργική μαγειρική συνάντησή του με τον chef του Le Dome, Maris Astich.

Στο ίδιο επετειακό πλαίσιο, η ομάδα του εστιατορίου του Kirini Suites & Spa, παρέθεσε, το προηγούμενο βράδυ, αντίστοιχο δείπνο στο Ταλίν της Εσθονίας, προσκεκλημένη του ξενοδοχείου The Three Sisters Hotel και του chef του Konstantin Roslov.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Όμιλος Relais & Châteaux αποτελεί μια  exclusive και παγκόσμια συλλογή ανεξάρτητων ξενοδοχείων, εστιατορίων και σεφ, ο οποίος στην 60χρονη πορεία του, έχει καθορίσει τα πρότυπα της αριστείας στη φιλοξενία. Τα ξενοδοχεία-μέλη των Relais & Châteaux ανά τον κόσμο δίνουν έμφαση στην ολιστική εμπειρία του επισκέπτη, προσφέροντάς του ένα αισθησιακό ταξίδι σε ανεξερεύνητες εικόνες και γεύσεις.

Σημειώνεται ότι το Kirini Suites & Spa είναι μέλος των Relais & Chateaux από το 2005.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024