Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤο 13ο Συνέδριο του ΣΕΤΕ στις 20-21 Οκτωβρίου, στο Divani Apollon Palace & Thalasso
ΣΕΤΕ

Το 13ο Συνέδριο του ΣΕΤΕ στις 20-21 Οκτωβρίου, στο Divani Apollon Palace & Thalasso

Το Συνέδριο του ΣΕΤΕ 'Τουρισμός & Ανάπτυξη' θα επικεντρώσει τη θεματολογία του σε συγκεκριμένες προτάσεις, όσον αφορά στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, στις απαιτούμενες επενδύσεις που πρέπει να υλοποιηθούν άμεσα και στις νέες τάσεις επικοινωνίας και προώθησης των τουριστικών προϊόντων.

“The Strategic Advantages of Greece: Investments & Growth” είναι το θέμα του 13ου Συνεδρίου του ΣΕΤΕ “Τουρισμός & Ανάπτυξη” που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα τη Δευτέρα, 20 και Τρίτη, 21 Οκτωβρίου 2014 στο Divani Apollon Palace & Thalasso.

Το Συνέδριο του ΣΕΤΕ “Τουρισμός & Ανάπτυξη” θα επικεντρώσει τη θεματολογία του σε συγκεκριμένες προτάσεις, όσον αφορά στην επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, στις απαιτούμενες επενδύσεις που πρέπει να υλοποιηθούν άμεσα και στις νέες τάσεις επικοινωνίας και προώθησης των τουριστικών προϊόντων. Στις εργασίες των δύο ημερών του συνεδρίου θα συμμετέχουν σημαντικά στελέχη της παγκόσμιας τουριστικής βιομηχανίας, όπως ο κ. Peter Long (CEO, TUI Travel PLC), ο κ. Andree Manning (Head of Global PR, Booking.com), ο κ. Juan José Riveiro (Principal, The Boston Consulting Group) και ο κ. John Tercek (V.P. Commercial and New Business Development, Royal Caribbean Cruises Ltd).

Οι διεθνείς ομιλητές θα πλαισιωθούν από καταξιωμένα στελέχη της ελληνικής επιχειρηματικής, πολιτικής και ακαδημαϊκής σκηνής, όπως ο κ. Μιχάλης Μαυρόπουλος (διευθύνων σύμβουλος, TUI Hellas), ο κ. Πάνος Παλαιολόγος (πρόεδρος Hotelbrain), ο κ. Ευτύχιος Βασιλάκης (αντιπρόεδρος, Aegean Airlines), ο κ. Γιάννης Παράσχης (σιευθύνων σύμβουλος ΔΑΑ), ο κ. Στέφανος Ησαΐας (διευθύνων Σύμβουλος, Enterprise Greece), ο κ. Μίλτος Καμπουρίδης (ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος, Dolphin Capital Investors), ο κ. Χρήστος Μεγάλου (διευθύνων σύμβουλος, Eurobank), ο κ. Πασχάλης Μπουχώρης (διευθύνων σύμβουλος, ΤΑΙΠΕΔ), ο κ. Αναστάσιος Χωμενίδης (σιευθύνων σύμβουλος, Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ ΑΕ), ο κ. Δημήτριος Μπούχαλης (Professor, Director, eTourism Lab / Deputy Director, International Centre for Tourism and Hospitality Research, Bournemouth University, UK) και η κα Μαριάννα Σιγάλα (αναπλ. καθηγήτρια, Πανεπιστήμιο Αιγαίου).

Τα Συνέδρια “Τουρισμός & Ανάπτυξη” αποτελούν καθιερωμένες παρεμβάσεις του ΣΕΤΕ στο δημόσιο διάλογο για τον τουρισμό και απευθύνονται σε επενδυτές, επιχειρηματίες, ανώτατα & ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων και αξιωματούχους του δημόσιου τομέα που επιθυμούν να έχουν ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση των εξελίξεων για την ανάπτυξη του τουρισμού στη χώρα μας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024