Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsΤαξίδι γνωριμίας με την Σκόπελο 28 Σέρβων τουριστικών πρακτόρων
Τουριστικοί πράκτορες

Ταξίδι γνωριμίας με την Σκόπελο 28 Σέρβων τουριστικών πρακτόρων

Επίσκεψη στη Σκόπελο 28 διακεκριμένων τουριστικών πρακτόρων από την Σερβία, μετά από πρωτοβουλία του Σερβικού Τουριστικού Οργανισμού Kalodoukas Travel, του τοπικού τουριστικού οργανισμού Dolphin of Skopelos και των ξενοδοχείων Rigas Hotel και Prince Stafylos.

Η σερβική τουριστική αγορά, ανέκαθεν, παρουσίαζε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Ελλάδα. Ωστόσο, σπάνιζαν οι Σέρβοι επισκέπτες στην Σκόπελο. Τα τελευταία χρόνια δημιουργήθηκε ένα αξιοσημείωτο ενδιαφέρον μετά από φιλότιμες προσπάθειες τόσο σε θεσμικό όσο και επιχειρηματικό επίπεδο. Τα αποτελέσματα των προσπαθειών αυτών γίνονται εμφανή τους τελευταίους μήνες. Εκτός από τις μεμονωμένες περιπτώσεις, συνήθως ευπόρων οικοτεχνιών από την Σερβία, εκδηλώνεται ενδιαφέρον για μαζικότερο τουρισμό προς την Σκόπελο.

Στις προσπάθειες αυτές εντάσσεται η πρόσφατη επίσκεψη στη Σκόπελο 28 διακεκριμένων τουριστικών πρακτόρων από την Σερβία μετά από πρωτοβουλία του Σερβικού Τουριστικού Οργανισμού Kalodoukas Travel, του τοπικού τουριστικού οργανισμού Dolphin of Skopelos και των ξενοδοχείων Rigas Hotel και Prince Stafylos.

Το Kalodoukas Travel πραγματοποίησε πτήσεις charter ανά 10 ημέρες κάθ’όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2014 προς το αεροδρόμιο της Σκιάθου, και προτίθεται να επεκτείνει δυναμικότερα την προώθηση της Σκοπέλου στην επόμενη τουριστική περίοδο. Κατά την τελευταία τους ημέρα στη Σκόπελο απήλαυσαν gala dinner στο αίθριο του Rigas Hotel.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024