Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΣυνεργασία της Ryanair με την Amadeus
Αεροπορικές εταιρείες

Συνεργασία της Ryanair με την Amadeus

Ο συνδυασμός των χαμηλών ναύλων της Ryanair, το εκτεταμένο δίκτυο δρομολογίων σε βασικά και δευτερεύοντα αεροδρόμια και το ηγετικό μερίδιο αγοράς στις περισσότερες από τις μεγάλες τουριστικές αγορές στην Ευρώπη, και η τεχνολογία της Amadeus, θα επιτρέψει στη Ryanair να βελτιώσει περαιτέρω την προσφορά της στον τομέα των επαγγελματικών ταξιδιών.

Η Ryanair ανακοίνωσε της νέα εταιρική της σχέση με την Amadeus, επιτρέποντας στους συνδεδεμένους με την Amadeus ταξιδιωτικούς πράκτορες σε όλη την Ευρώπη την πρόσβαση, στις χαμηλές τιμές της Ryanair και το μεγαλύτερο δίκτυο δρομολογίων της Ευρώπης.

Ο συνδυασμός των χαμηλών ναύλων της Ryanair, το εκτεταμένο δίκτυο δρομολογίων σε βασικά και δευτερεύοντα αεροδρόμια και το ηγετικό μερίδιο αγοράς στις περισσότερες από τις μεγάλες τουριστικές αγορές στην Ευρώπη, και η τεχνολογία της Amadeus, θα επιτρέψει στη Ryanair να βελτιώσει περαιτέρω την προσφορά της στον τομέα των επαγγελματικών ταξιδιών.

Η συνεργασία αυτή (η δεύτερη GDS συμφωνία της Ryanair) ακολουεθείεκείνη τον περασμένο Αύγουστο την ανακοίνωση του “Business Plus” από την αεροπορική εταιρεία και μια αποκλειστική υπηρεσία για εταιρείες και γκρουπ, η οποία θα επιτρέπει μεγαλύτερη πρόσβαση εταιρικών επιβατών στους χαμηλούς ναύλους της Ryanair, εξοικονομώντας με τον τρόπο αυτό εκατομμύρια σε ταξιδιωτικές δαπάνες από τις ευρωπαϊκές επιχειρήσεις κάθε χρόνο.

Η εξίξη αυτή είναι η τελευταία σε μια σειρά βελτιώσεων στο πρόγραμμα εξυπηρέτησης των επιβατών της Ryanair, το οποίο περιλαμβάνει την έναρξη λειτουργίας της νέας ιστοσελίδας της, μια νέα εφαρμογή κινητού για κάρτες επιβίβασης, επιλογή θέσης, δεύτερη μεταφορά αποσκευής στην καμπίνα και μια ειδική υπηρεσία για οικογένειες, το “Family Extra”.

Από την Κολωνία, ο διευθύνων σύμβουλος της Ryanair, Michael O’Leary, δήλωσε: “Η Ryanair είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία της με την Amadeus, η τεχνολογία της οποίας αντιπροσωπεύει μια σημαντική ευκαιρία για μας να προσεγγίσουμε ένα ευρύτερο φάσμα επιχειρήσεων και εταιρικών πελατών. Με περισσότερο από το 27% των πελατών μας ήδη να ταξιδεύει για επαγγελματικούς λόγους, συνεχίζουμε να βελτιώνουμε την καλύτερη εταιρική εξυπηρέτηση της Ευρώπης, με  χαμηλότερες τιμές, περισσότερες ακριβείς πτήσεις και την προσαρμοσμένη στους εταιρικούς επιβάτες υπηρεσία ‘Business Plus’. Για τους επαγγελματίες ταξιδιώτες, τις εταιρείες και τις TMCs (Travel Management Companies), η συμφωνία αυτή θα σημαίνει μεγαλύτερη πρόσβαση στις χαμηλές τιμές μας και στο μεγαλύτερο δίκτυο δρομολογίων της Ευρώπης”.

Ο Holger Taubmann, SVP Distribution της Amadeus, πρόσθεσε: “Η Ryanair είναι η πιο επιτυχημένη low-cost αεροπορική εταιρεία στον κόσμο, έτσι χαιρόμαστε που η αεροπορική εταιρεία έχει διαβλέπει την αξία της συνεργασίας της με την Amadeus, για να αυξήσει την πρόσβαση, την απόδοση και τις εμπορικές της δυνατότητες. Η τεχνολογία μας θα επιτρέψει στα ταξιδιωτικά γραφεία να κλείνουν πτήσεις με τη Ryanair εύκολα και απρόσκοπτα. Για τους εταίρους μας, αυτή η συμφωνία υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας για συνέχιση της καινοτομίας, προκειμένου να προσφέρουμε το ευρύτερο δυνατό φάσμα αεροπορικών υπηρεσιών”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024