Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕπίσκεψη βρετανικής δημοσιογραφικής αποστολής στη Νικήτη Χαλκιδικής
Προώθηση προορισμού

Επίσκεψη βρετανικής δημοσιογραφικής αποστολής στη Νικήτη Χαλκιδικής

Στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας ήταν η περαιτέρω προώθηση της Νικήτης Χαλκιδικής στην παραδοσιακή βρετανική αγορά, η οποία σημείωσε σημαντική αύξηση στις αφίξεις τουριστών στη χώρα μας, τη φετινή χρονιά.

Με πρωτοβουλία της αλυσίδας ξενοδοχείων Acrotel, σε συνεργασία με τη βρετανική εταιρεία δημοσίων σχέσεων PR Mediaco, πραγματοποιήθηκε από τις 21-23 Σεπτεμβρίου 2014, επίσκεψη Βρετανών δημοσιογράφων στην περιοχή της Νικήτης, στη Χαλκιδική.

Συγκεκριμένα, τετραμελής δημοσιογραφική αποστολή, αποτελούμενη από εκπροσώπους των Mail On line, The Arbuturian, Reveal Magazine και Travel Bulletin είχαν την ευκαιρία να καταγράψουν με τον φωτογραφικό τους φακό τις ομορφιές της περιοχής, να ανακαλύψουν την ποικιλία των επιλογών και δραστηριοτήτων που προσφέρει ο προορισμός και να γνωρίσουν τα τοπικά ήθη και έθιμα.

“Οι δημοσιογράφοι έμειναν ενθουσιασμένοι με την περιοχή και τις προσφερόμενες υπηρεσίες των ξενοδοχείων και δεσμεύθηκαν να δημοσιεύσουν ολοσέλιδα αφιερώματα στα μέσα που αρθρογραφούν, μεταδίδοντας την εμπειρία τους σε εκατομμύρια Βρετανούς αναγνώστες”, δήλωσε ο κ. Χαράλαμπος Πουρνάρης, διευθύνων σύμβουλος της ξενοδοχειακής αλυσίδας Acrotel.

Στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας ήταν η περαιτέρω προώθηση της Νικήτης Χαλκιδικής στην παραδοσιακή βρετανική αγορά, η οποία σημείωσε σημαντική αύξηση στις αφίξεις τουριστών στη χώρα μας, τη φετινή χρονιά. “Η επιλογή των μέσων ήταν προσεκτική, αποσκοπώντας τόσο στην προβολή σε εξειδικευμένα τουριστικά έντυπα – όπως το Travel Bulletin, το οποίο διανέμεται σε όλους τους ταξιδιωτικούς πράκτορες όσο και σε περιοδικά luxury travel, lifestyle και εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας”, σημείωσε η κα Σοφία Παναγιωτάκη, διευθύντρια της PR Mediaco.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024