Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΆσκηση εκκένωσης στο ξενοδοχείο Creta Maris Beach Resort
Ξενοδοχεία

Άσκηση εκκένωσης στο ξενοδοχείο Creta Maris Beach Resort

Το σενάριο της άσκησης προβλέπει την εκκένωση των χώρων του ξενοδοχείου από τους διαμένοντες και το προσωπικό, λόγω εκδήλωσης σεισμικής δόνησης μεταξύ Κρήτης και Σαντορίνης, της τάξης των 6,7 της κλίμακας Ρίχτερ και επακόλουθης πρόκλησης τσουνάμι.

Tο ξενοδοχείο Creta Maris Beach Resort, που βρίσκεται στο λιμένα Χερσονήσου, σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές πρόκειται να πραγματοποιήσει άσκηση εκκένωσης των χώρων του λόγω σεισμού και επακόλουθης πρόκλησης τσουνάμι την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου, στις 10:45.

Το σενάριο της άσκησης προβλέπει την εκκένωση των χώρων του ξενοδοχείου από τους διαμένοντες και το προσωπικό, λόγω εκδήλωσης σεισμικής δόνησης μεταξύ Κρήτης και Σαντορίνης, της τάξης των 6,7 της κλίμακας Ρίχτερ και επακόλουθης  πρόκλησης τσουνάμι το οποίο πρόκειται να πλήξει τα παράλια της Κρήτης δέκα λεπτά μετά την στιγμή της σεισμικής δόνησης.

Η άσκηση θα πραγματοποιηθεί υπό την επίβλεψη του ομότιμου καθηγητή του Τμήματος Γεωλογίας & Γεωπεριβάλλοντος, του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών, κ. Ευθυμίου Λέκκα. Στα πλαίσιά της θα προηγηθεί διάλεξη από τον καθηγητή κ. Λέκκα την Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014, στις 11:00, στο ξενοδοχείο Creta Maris, με θέμα: “Επιχειρησιακός σχεδιασμός και οργάνωση για τη μείωση της επικινδυνότητας από τσουνάμι σε ξενοδοχειακό περιβάλλον”.

Η άσκηση λαμβάνει χώρα, με σκοπό τη διασφάλιση της άρτιας οργάνωσης της ομάδας του ξενοδοχείου και, συνεπώς, την ασφάλεια των πελατών και του προσωπικού σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024