Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήNG Traveller: Ο Παρθενώνας και οι Δελφοί στους πιο σημαντικούς αρχαίους οικισμούς του κόσμου
Προβολή προορισμού

NG Traveller: Ο Παρθενώνας και οι Δελφοί στους πιο σημαντικούς αρχαίους οικισμούς του κόσμου

Ειδικό αφιέρωμα του βρετανικού περιοδικού για τις 'χαμένες πόλεις' της αρχαιότητας, με τον απεσταλμένο δημοσιογράφο Ben Lerwill να επισκέπτεται την Αθήνα και τους Δελφούς -με την υποστήριξη της Marketing Greece- προκειμένου να γνωρίσει από κοντά τα ιστορικά μνημεία της Ελλάδας.

Σε ένα μοναδικό αφιέρωμα το βρετανικό περιοδικό “National Geographic Traveller” υμνεί το μεγαλείο του Παρθενώνα και του Μαντείου των Δελφών, στο πλαίσιο της σειράς αφιερωμάτων που φιλοξενεί με τίτλο “Χαμένες πόλεις: Οι πιο σημαντικοί αρχαίοι οικισμοί του κόσμου”.

Με την υποστήριξη της Marketing Greece, ο απεσταλμένος δημοσιογράφος του περιοδικού Ben Lerwill επισκέφθηκε την Αθήνα και τους Δελφούς, προκειμένου να γνωρίσει από κοντά τα ιστορικά μνημεία της Ελλάδας. Όπως εξιστορεί στη βρετανική έκδοση του National Geographic “η σύγχρονη Αθήνα παραμένει ένα μοναδικό θέαμα, με τον ναό στην κορυφή του απόκρημνου βράχου της Ακρόπολης να δεσπόζει”.

Συνεχίζει τονίζοντας ότι “στην αρχαία Ελλάδα, δημιουργήθηκαν μνημεία τα οποία μέχρι και σήμερα εξακολουθούν να εξάπτουν την φαντασία και ο Παρθενώνας είναι φυσικά ένα από αυτά”, επισημαίνοντας παράλληλα πως “δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για το μεγαλείο των Δελφών”.

Δείτε το αφιέρωμα.


Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024