Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήTo Seez Travel επεκτείνει το παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο του και τις συνεργασίες του
Travel design

To Seez Travel επεκτείνει το παγκόσμιο χαρτοφυλάκιο του και τις συνεργασίες του

Το Seez Travel έγινε μέλος των 'Famous agents', του προγράμματος επιβράβευσης ταξιδιωτικών πρακτόρων της αλυσίδας ξενοδοχείων FRHI.

Η εταιρεία Travel Design Seez Travel συνεχίζει τη δημιουργία στρατηγικών συνεργασιών με γνωστά ονόματα στο ξενοδοχειακό κλάδο.

Έπειτα από τα Four Seasons Hotels and Resorts και Luxury Collection Hotels της Starwood, το Seez Travel έγινε μέλος των “Famous agents”, του προγράμματος επιβράβευσης ταξιδιωτικών πρακτόρων της αλυσίδας ξενοδοχείων FRHI. Στον όμιλο FRHI συμπεριλαμβάνονται 105 ξενοδοχεία σε 33 χώρες και μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία παγκοσμίως, τα γνωστά Raffles, Swissotel και Fairmont.

Ακόμα επιλέχθηκε ως μέλος στην κοινότητα και παγκοσμίου φήμης έκθεση “Pure life experiences”. Το “Pure life experiences” είναι ένας θεσμός που λαμβάνει χώρα μία φορά τον χρόνο στο Μαρρακές και απευθύνεται στους καλύτερους Private Travel Designers ανά τον κόσμο που παρέχουν ταξιδιωτικές εμπειρίες και υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Μέσω των συνεργασιών αυτών το Seez Travel έχει ως στόχο να παρέχει συνεχώς αυξανόμενες υπηρεσίες στους πελάτες του, προσφέροντας μοναδικά προνόμια από αναβαθμίσεις δωματίων μέχρι και πρόσβαση σε παγκόσμιας κλάσης εκδηλώσεις.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024