Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΔέκα χρόνια γιορτάζει φέτος η ΗΟRECA
Εκθέσεις

Δέκα χρόνια γιορτάζει φέτος η ΗΟRECA

Η 10η HORECA 2015 (6-9 Φεβρουαρίου) θα φιλοξενήσει για τέσσερις ημέρες στο Μetropolitan Expo, περισσότερες από 500 κορυφαίες προμηθευτικές επιχειρήσεις του ξενοδοχειακού και του ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου. Από το 2015 ενισχύεται και το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της HORECA, με πρωτοποριακά events.

Μια δεκαετία στην υπηρεσία των ελληνικών ξενοδοχείων και των σύγχρονων επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης συμπληρώνει φέτος η HORECA. Ο πρόεδρος της διοργανώτριας εταιρείας, FORUM ΑΕ, κ. Νίκος Χουδαλάκης υπογράμμισε για τη φετινή διοργάνωση ότι “κλείνουμε μια επιτυχημένη δεκαετία και εγκαινιάζουμε το νέο κύκλο της HORECA, με την ίδια συνέπεια, ποιότητα και επαγγελματισμό, συνεχίζοντας όλοι μαζί, διοργανωτές, εκθέτες, επισκέπτες. Ο θεσμός HORECA κατάφερε να δείχνει τον δρόμο και όχι απλά να τον ακολουθεί”.
Η 10η HORECA 2015 (6-9 Φεβρουαρίου) θα φιλοξενήσει για τέσσερις ημέρες στο Μetropolitan Expo, περισσότερες από 500 κορυφαίες προμηθευτικές επιχειρήσεις του ξενοδοχειακού και του ευρύτερου επισιτιστικού κλάδου, που θα παρουσιάσουν στους επαγγελματίες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό, όλες τις σύχρονες λύσεις που καλύπτουν κάθε πιθανή ανάγκη εξοπλισμού, προϊόντων και υπηρεσιών.

“Ενδεικτικό της τεράστιας αναγνωρισιμότητας και της ελκτικής δύναμης που έχει αποκτήσει η HORECA όλα αυτά τα χρόνια υπηρετώντας με πίστη το αξίωμα πως οι σωστά οργανωμένες και στοχευμένες εκθέσεις μπορούν να αποτελέσουν το πιο ισχυρό αντίδοτο σε περιόδους ύφεσης της οικονομίας, είναι το γεγονός πως ήδη από τον περασμένο Ιούλιο έχει εξαντληθεί κάθε διαθέσιμο τετραγωνικό μέτρο από τα συνολικά 45.000 του εκθεσιακού κέντρου Metropolitan Expo”, αναφέρουν οι διοργανωτές. “Η ζήτηση δε για συμμετοχή στην έκθεση έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο με περισσότερες από 100 προμηθευτικές επιχειρήσεις να βρίσκονται σε λίστα αναμονής για την περίπτωση που υπάρξει κάποια ακύρωση…”.

Ανανεωμένες οι παράλληλες εκδηλώσεις
Με “νέο πρόσωπο” θα παρουσιαστούν και οι παράλληλες εκδηλώσεις της HORECA. Οι εκδηλώσεις που αποτελούν ένα σημαντικό επαγγελματικό εργαλείο για τους εμπορικούς επισκέπτες, εμπλουτίζονται σημαντικά σε περιεχόμενο και αναβαθμίζονται ουσιαστικά ώστε να καλύψουν το ευρύ φάσμα των νέων παγκόσμιων τάσεων. Από το 2015 ενισχύεται και το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της HORECA, με πρωτοποριακά events, που σκοπό έχουν να ενώσουν την τέχνη με τον κλάδο της Εστίασης και να παρέχουν ουσιαστική βοήθεια στο κοινωνικό σύνολο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024