Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Gulf Air ανακοίνωσε νέο απευθείας δρομολόγιο Κουβέιτ – Λάρνακα
Αεροπορικές εταιρείες

Η Gulf Air ανακοίνωσε νέο απευθείας δρομολόγιο Κουβέιτ – Λάρνακα

Η αεροπορική εταιρεία θα προσφέρει απευθείας πτήσεις, δύο φορές την εβδομάδα μεταξύ του Κουβέιτ και της Κύπρου, από τις 26 Οκτωβρίου.

Μετά την πρόσφατη έναρξη των απευθείας δρομολογίων μεταξύ του Κουβέιτ και της Κωνσταντινούπολης, η Gulf Air, ο εθνικό αερομεταφορέα του Βασιλείου του Μπαχρέιν, ανακοίνωσε την επερχόμενη έναρξη (δύο φορές την εβδομάδα) των πτήσεων μεταξύ του Κουβέιτ και της κυπριακής πόλης της Λάρνακας ως απάντηση στην αυξημένη ζήτηση από το Κουβέιτ.

Η αεροπορική εταιρεία θα προσφέρει απευθείας, δύο φορές την εβδομάδα, σύνδεση μεταξύ Κουβέιτ και Κύπρου, ξεκινώντας από τις 26 Οκτωβρίου. Το νέο δρομολόγιο θα λειτουργεί κάθε Τετάρτη και Κυριακή με αναχώρηση από το Κουβέιτ στις 11:00 (τοπική ώρα) με πτήσεις μετ’επιστροφής, αναχωρώντας από τη Λάρνακα στις 14:05 (τοπική ώρα). Οι επιβάτες από το Μπαχρέιν, θα έχουν την επιλογή πτήσεων τρεις φορές την εβδομάδα στο δρομολόγιο Μπαχρέιν – Λάρνακα και έξι βολικές, καθημερινές πτήσεις μεταξύ Κουβέιτ και Μπαχρέιν, με συνδέσεις με το νέο δρομολόγιο Κουβέιτ – Λάρνακα.

Ο αναπλ. διευθύνων Σύμβουλος, Ο κ. Maher Salman AlMusallam, Acting Chief Executive Officer της Gulf Air, σχολιάζοντας την τελευταία αναβάθμιση του δικτύου της εταιρείας, δήλωσε: “Η τελευταία εξέλιξη της Gulf Air  μας βρίσκει να αξιοποιούμε τη θετική ανταπόκριση που έχουμε ήδη στο δρομολόγιο Κουβέιτ – Κωνσταντινούπολη, καθώς προσπαθούμε να δώσουμε στους επιβάτες μας από τη Μ. Ανατολή ελκυστικές συνδέσεις και απευθείας ταξιδιωτικές επιλογές. Παρουσιάζοντας τη νέα, απευθείας διαδρομή Κουβέιτ – Λάρνακα είμαστε ένα ακόμη βήμα στο να προσφέρουμε στους επιβάτες μας απλούστερη οργάνωση ταξιδιού, ενώ θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε βολικές συνδέσεις μεταξύ του Μπαχρέιν και του Κουβέιτ”.

Οι πτήσεις μεταξύ του Διεθνούς Αεροδρομίου του Κουβέιτ και του Διεθνούς Αεροδρομίου της Λάρνακας θα εκτελούνται με αεροσκάφος Airbus A320-ER σε διάταξη two-class (14 Falcon Gold θέσεις και 96 οικονομικές θέσεις).

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024