Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΕπίσκεψη πολωνικής δημοσιογραφικής αποστολής στη Σκόπελο
Προώθηση προορισμού

Επίσκεψη πολωνικής δημοσιογραφικής αποστολής στη Σκόπελο

Πολωνοί δημοσιογράφοι του τουριστικού ρεπορτάζ επισκέφθηκαν τις πλέον γνώστες παραλίες της Σκοπέλου, με τους τόπους των κινηματογραφικών γυρισμάτων του 'Mamma Mia' να έχουν αποσπάσει το πρώτιστο ενδιαφέρον, και την γραφική παλιά πόλη της Χώρας.

Οκτώ έγκριτοι Πολωνοί δημοσιογράφοι του τουριστικού ρεπορτάζ πραγματοποίησαν ταξίδι γνωριμίας με τη Σκόπελο. Στην τριήμερη διαμονή τους στο νησί εντυπωσιαστήκαν τόσο από τις φυσικές ομορφιές όσο και από την πλούσια πολιτιστική δράση των κάτοικων του. Επισκέφθηκαν τις πλέον γνώστες παραλίες, με τους τόπους των κινηματογραφικών γυρισμάτων του “Mamma Mia” να έχουν αποσπάσει το πρώτιστο ενδιαφέρον, και την γραφική παλιά πόλη της Χώρας.

Κατά την παραμονή τους οργανώθηκε εκδήλωση και επίσημο δείπνο στο Skopelos Holidays Hotel & Spa, το οποίο και θα συμμετέχει στο πρόγραμμα διαμονής των Πολωνών τουριστών στη Σκόπελο. Η επικεφαλής της δημοσιογραφικής αποστολής αναφέρθηκε στην πλούσια οικοτεχνική δράση των Σκοπελιτών και στη διατήρηση των παραδοσιακών τεχνών του νησιού, όπως η κεραμική, η μαχαιροποιία, η μικροναυπηγική, και προπάντων η διατήρηση και αναβίωση των γαστρονομικής παράδοσης του νησιού. Στην εκδήλωση συμμετείχαν θεσμικοί παράγοντες του νησιού και ο νεοεκλεγείς δήμαρχος κ. Χρίστος Βασιλούδης, ενώ το χορευτικό σχήμα γυναικών της Σκοπέλου, με τις παραδοσιακές Στόφες τους, απέδωσε τοπικούς χορούς.

Η πρωτοβουλία και οργάνωση της επίσκεψης των δημοσιογράφων προήρθε από τον μεγάλο πολωνικό τουριστικό οργανισμό Rainbow Tours Poland, με έντονη παρουσία στην Κρήτη, Χαλκιδική, Κω, Ρόδο, Ζάκυνθο, Κέρκυρα, Πελοπόννησο και “Ολυμπιακή Ριβιέρα”. Με έτος έναρξης το 2015 θα πραγματοποιούν εβδομαδιαία προγράμματα για 119 συνολικά ημέρες στη Σκόπελο. Υπολογίζεται ότι θα υπάρξουν πάνω από 9.000 Πολωνοί τουρίστες, πελάτες του συγκεκριμένου Τουριστικού οργανισμού, για την προσεχή τριετία, για την οποία ισχύει και η υπογραφείσα συμφωνία.

Στη φωτογραφία, στιγμιότυπο από το επίσημο δείπνο στο Skopelos Holidays Hotel & Spa.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024