Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣτη διαχείριση της HotelBrain εντάσσεται πλέον το 5* Grand Forest Metsovo
Ξενοδοχεία

Στη διαχείριση της HotelBrain εντάσσεται πλέον το 5* Grand Forest Metsovo

Το Grand Forest Metsovo διαθέτει 62 δωμάτια και σουίτες, gourmet εστιατόριο, 2 πισίνες (η μία εσωτερική θερμαινόμενη), πλήρες εναρμονισμένο με τη σύγχρονη γλώσσα του ευ ζην Spa, το βρετανικά ατμοσφαιρικό Pines Bar, καθώς και high end εξοπλισμένες συνεδριακές αίθουσες.

Εξαπλώνοντας διαρκώς το δίκτυο των μονάδων που εμπιστεύονται την τεχνογνωσία της εταιρείας στον τομέα της διαχείρισης ξενοδοχείων, η HotelBrain βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ένταξη του Grand Forest Metsovo στα υπό τη διαχείρισή της ξενοδοχεία.
 
Tοποθετημένο στην καρδιά ενός παρθένου δάσους πεύκων και ελάτων στο Μέτσοβο και με την αισθητική σφραγίδα του αρχιτεκτονικού γραφείο 3SK Στυλιανίδης, το 5 αστέρων Grand Forest Metsovo, αποτελεί μία από τις πλέον πολλά υποσχόμενες αφίξεις της φετινής χρονιάς.


 

Μόλις 15 λεπτά από τη χιονοδρομική πίστα του Ανηλίου Μετσόβου, 45 λεπτά από το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων και 2 ώρες από το αντίστοιχο της Θεσσαλονίκης, σε απόσταση δράσης από τον Εθνικό Δρυμό της Πίνδου (Βάλια Κάλντα), το Φαράγγι του Βίκου, τα Μετέωρα, το Μαντείο της Δωδώνης, το Grand Forest Metsovo προσφέρει φυσικές εμπειρίες διαμονής όλο τον χρόνο. Διαθέτει 62 δωμάτια και σουίτες, gourmet εστιατόριο, 2 πισίνες (η μία εσωτερική θερμαινόμενη), πλήρες εναρμονισμένο με τη σύγχρονη γλώσσα του ευ ζην Spa, το βρετανικά ατμοσφαιρικό Pines Bar, καθώς και high end εξοπλισμένες συνεδριακές αίθουσες.

 

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024