Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobilePassion for Greece: Ταξιδιωτική πλατφόρμα για επισκέπτες και επιχειρήσεις
Τεχνολογία

Passion for Greece: Ταξιδιωτική πλατφόρμα για επισκέπτες και επιχειρήσεις

Ο σκοπός του Passion for Greece είναι να επιτευχθεί ένας νέος τρόπος προσέγγισης στο πως οι ταξιδιώτες δημιουργούν, οργανώνουν, και καταναλώνουν την κάθε τουριστική τους εμπειρία.

Για πρώτη φορά οι επισκέπτες στην χώρα μας και οι ελληνικές επιχειρήσεις έχουν έναν ιστότοπο όπου οι ενημερωτικές πληροφορίες είναι ευανάγνωστες και εμπνέουν με οπτικό τρόπο τον χρήστη, αξιοποιώντας τις πιο προηγμένες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Το περιεχόμενο θα συμπεριλαμβάνει απόψεις των bloggers, προσωπικά βιώματα επισκεπτών, ιδέες για αξέχαστες γαμήλιες εμπειρίες, Ελληνικά προϊόντα, και το μοναδικό ιστό-τμήμα: Όλα σε ένα σημείο – Μ’ΑΡΕΣΕΙ – ΚΡΑΤΑ ΤΟ!
 
Το Passion for Greece δίνει μεγάλη έμφαση στην οπτική τάση που έχει επικρατήσει. Πανέμορφες, πραγματικές εντυπωσιακές φωτογραφίες που έχουν τραβήξει οι ίδιοι οι επισκέπτες οι οποίες εύκολα μοιράζονται σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Ο επισκέπτης μπορεί να ανακαλύψει, να εξερευνήσει και να μοιραστεί αξιοσημείωτους τόπους, γεύσεις, δραστηριότητες και ότι άλλο σχετίζεται με την εμπειρία του.
 
Ο σκοπός είναι να επιτευχθεί ένας νέος τρόπος προσέγγισης στο πως οι ταξιδιώτες δημιουργούν, οργανώνουν, και καταναλώνουν την κάθε τουριστική τους εμπειρία. Επισκέπτες και ταξιδιωτικοί bloggers είναι και θα συνεχίζουν να είναι οι ενεργοί συνεργάτες του Passion for Greece στο να δημιουργείται και να προωθείται το εξατομικευμένο προϊόν. Το Passion for Greece είναι αφιερωμένο στο να παρέχει σημαντικό και ελεγμένο περιεχόμενο που θα εμπνεύσει τον ενδιαφερόμενο να επισκεφτεί την Ελλάδα και να μοιραστεί κοινωνικά τις πιο όμορφες στιγμές της εμπειρίας του με την οικογένεια και τους φίλους του σε όλο τον κόσμο.
 
Πηγαίνοντας αυτό το σχέδιο ένα βήμα ακόμα πιο μακριά, οι ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν να ωφεληθούν με το να παρουσιάζουν τα προϊόντα τους παγκοσμίως σε αντίστοιχες κατηγορίες όπως ξενοδοχεία, εστιατόρια & διασκέδαση, διοργάνωση γάμου και ελληνικά εμπορεύματα που τονίζουν την ιδιαιτερότητα της Ελλάδας. Αυτή η απόπειρα θα δώσει στις ελληνικές επιχειρήσεις την ευκαιρία να εκτεθούν διεθνώς και να προάγουν την ελληνική οικονομία.
 
Το ιστό-τμήμα Μ’ΑΡΕΣΕΙ – ΚΡΑΤΑ ΤΟ! επιτρέπει στον χρήστη να συλλέξει τις ιστορίες που του αρέσουν σε ένα σημείο, στο οποίο θα έχει πρόσβαση όποτε και οπουδήποτε στο μέλλον. Με αυτή την λύση θα μειωθεί ο χρόνος της αναζήτησης, και θα μπορεί εύκολα να δημιουργήσει την εμπειρία διακοπών που πάντα ονειρεύεται με διαδραστικές ζωντανές πληροφορίες.
 
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024