Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΑναστύλωση και ανάδειξη του θεάτρου της Αρχαίας Απτέρας
Πολιτισμός

Αναστύλωση και ανάδειξη του θεάτρου της Αρχαίας Απτέρας

Ο δήμαρχος Χανίων ενημερώθηκε από αρχαιολόγους της ΚΕ' Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων για την πρόοδο των εργασιών αποκατάστασης του θεάτρου της Αρχαίας Απτέρας.

“Ασύλληπτης αξίας μνημείο” χαρακτήρισε το θέατρο της Αρχαίας Απτέρας, επισκεπτόμενος χθες το πρωί, το μνημείο ο δήμαρχος Χανίων, κ. Τάσος Βάμβουκας, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων, Γιάννη Περάκη, τον γενικό γραμματέα του Δήμου Χανίων, κ. Δημήτρη Φραγκάκη, και τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Απτέρων, κ. Γιάννη Μιχελιουδάκη.

Ο δήμαρχος Χανίων ενημερώθηκε από αρχαιολόγους της ΚΕ’ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων για την πρόοδο των εργασιών αποκατάστασης του αρχαίου θεάτρου, ενώ όπως επεσήμανε η αναστύλωση και ανάδειξη του εν λόγω μνημείου συγκεντρώνει το ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής.

“Η Δημοτική Ενότητα Σούδας στο σύνολο της κρύβει μεγάλους πολιτιστικούς θησαυρούς, που μπορούμε και πρέπει να αναδείξουμε”, επεσήμανε ο δήμαρχος Χανίων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024