Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςH Etihad Airways παρουσιάζει τη νέα της συμμαχία 'Etihad Airways Partners'
Αεροπορικές εταιρείες

H Etihad Airways παρουσιάζει τη νέα της συμμαχία 'Etihad Airways Partners'

H Etihad Airways ενισχύει το δίκτυό της και τα οφέλη των τακτικών επιβατών προσφέροντας στους καταναλωτές περισσότερες επιλογές, ενδυναμώνει την εξυπηρέτηση και την ποιότητα και προσφέρει ευκαιρίες συνεργασίας για όλες τις αεροπορικές εταιρείες.

Η Etihad Airways παρουσίασε τη συμμαχία “Etihad Airways Partners”, μια νέα υπηρεσία που ενώνει ομοϊδεάτες αεροπορικές εταιρείες με στόχο να προσφέρουν στους επιβάτες περισσότερες επιλογές μέσω της βελτίωσης των δικτύων και των χρονοδιαγραμμάτων, καθώς και αυξημένα οφέλη στους τακτικούς επιβάτες.

Αρχικά, έξι αεροπορικές εταιρείες θα συμμετάσχουν στη νέα αυτή εταιρική σχέση – η airberlin, η Air Serbia, η Air Seychelles, η Jet Airways της Ινδίας, η Darwin Airline και η Etihad Airways.

Ωστόσο, κάθε αεροπορική εταιρεία μπορεί να ενταχθεί στην Etihad Airways Partners, ακόμη και αν είναι μέρος μιας υπάρχουσας συμμαχίας, όπως η airberlin, η οποία είναι μέλος της oneworld.

Η ύπαρξη της “Etihad Airways Partners” έχει στόχο τη δημιουργία μιας ισχυρής εμπορικής συνεργασίας με κοινές αξίες.

Ο κ. James Hogan, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Etihad Airways, δήλωσε: “Είμαστε σε θέση να διευρύνουμε το επιχειρηματικό μας μοντέλο και να ορίσουμε μια πρόταση συνεργασίας για ομοϊδεάτες αεροπορικές εταιρείες που θα οδηγήσει σε συνέργειες με οφέλη για τις συμμετέχουσες αεροπορικές εταιρείες από τη μία πλευρά, αλλά και από την άλλη τη διεύρυνση των δυνατοτήτων του δικτύου των υπηρεσιών και των παροχών για τους τακτικούς επιβάτες.

Η ονομασία ‘Etihad Airways Partners’ παραπέμπει στην αριστεία και σε μια παγκόσμια συνεργασία, η οποία θα εμφανίζεται στο εξωτερικό των αεροσκαφών και σε υλικά με ετικέτα από μια ομάδα αεροπορικών εταιρειών που συνεργάζονται για να συνδεθούν οι επιβάτες από όλο τον κόσμο, και να εναρμονίσουν τα αεροπορικά πρότυπα τόσο στον αέρα όσο και στο έδαφος”.

Ο κ. Hogan επίσης δήλωσε: “Η ‘Etihad Airways Partners’ διαφέρει από άλλες ισχυρές συμμαχίες αεροπορικών εταιρειών γιατί μπορεί να προσφέρει οφέλη πέρα από μια καθαρά εμπορική συνεργασία. Η δυνατότητα αυτής της συμμαχίας μεγιστοποιεί τις δυνατότητες σύνδεσης πτήσεων για τους επιβάτες, μαζί με το κοινό πάθος για ανώτερη εξυπηρέτηση, καθιστώντας την ύψιστης σημασίας σύμφωνα με το ήθος της Etihad Airways Partner”.

“Οι τακτικοί επιβάτες θα επωφεληθούν από τη δημιουργία της Etihad Airways Partner καθώς θα αρθούν η πολυπλοκότητα και η σύγχυση που υπάρχει στο εσωτερικό των παγκόσμιων συμμαχιών. Στόχος μας είναι να εξασφαλιστεί μια μοναδική εμπειρία για τους συχνούς επιβάτες, όταν ταξιδεύουν, καθώς και ένα συνεκτικό πλαίσιο για την απόκτηση και τη χρήση των μιλίων τους”.

Αυτό θα περιλαμβάνει τυποποιημένα χιλιόμετρα και οφέλη σε όλους τους εταίρους, χωρίς να υπάρχουν περίοδοι απαγόρευσης και υπηρεσίες προτεραιότητας.  

Η Etihad Airways Partner θα έχει επίσης πρόσβαση οικονομικής κλίμακας και λειτουργικών συνεργιών, όπως στα κέντρα αριστείας, στις ομάδες πωλήσεων σε ορισμένους προορισμούς, στις κοινές συμβάσεις υπηρεσιών και προμηθειών, αλλά και στα πιλοτικά προγράμματα και στην εκπαίδευση του πληρώματος θαλάμου επιβατών στις εγκαταστάσεις της Etihad Airways στο Abu Dhabi.

Στη φωτογραφία (από αριστερά προς τα δεξιά): Οι κ.κ. Maurizio Merlo, διευθύνων σύμβουλος της Darwin Airline, Wolfgang Prock-Schauer, διευθύνων σύμβουλος της airberlin, ΟJames Hogan, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Etihad Airways, Cramer Ball, CEO της Jet Airways, Dane Κόντιτς, διευθύνων σύμβουλος της Air Σερβία και Manoj Papa, διευθύνων σύμβουλος της Air Seychelles, γιορτάζουν το λανσάρισμα της Etihad Airways Partners.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024