Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsFam trip γερμανικών πρακτορείων MICE από την AFEA Travel and Congress Services
MICE

Fam trip γερμανικών πρακτορείων MICE από την AFEA Travel and Congress Services

Στόχος του fam trip με συμμετοχή 10 μεγάλων MICE εταιριών της Γερμανίας ήταν η γνωριμία της γερμανικής MICE αγοράς με τον προορισμό της Αθήνας και τις συνεδριακές υποδομές της πόλης, καθώς και τις δυνατότητες διοργάνωσης θεματικών προγραμμάτων.

Με πρωτοβουλία της εταιρείας AFEA Travel and Congress Services διοργανώθηκε στην Αθήνα από τις 16 έως τις 19 Οκτωβρίου 2014, ταξίδι εξοικείωσης με συμμετοχή 10 μεγάλων MICE εταιρειών της Γερμανίας. Οι εταιρίες που συμμετείχαν διαθέτουν γραφεία σε διαφορετικές πόλεις της Γερμανίας, όπως Στουτγάρδη, Φρανκφούρτη, Κολωνία, Μόναχο και Νυρεμβέργη.

Οι επισκέπτες φιλοξενήθηκαν στο Athenaeum InterContinental και χορηγός της αεροπορικής τους μετακίνησης ήταν η Aegean Airlines. Σημαντική ήταν και η συνδρομή του ΕΟΤ και της Περιφέρειας Αττικής, οι οποίοι παρέθεσαν επίσημο γεύμα στο εστιατόριο του Μουσείου της Ακρόπολης, με παρουσία στελεχών του οργανισμού.

Στόχος του fam trip ήταν η γνωριμία της γερμανικής MICE αγοράς με τον προορισμό της Αθήνας και τις συνεδριακές υποδομές της πόλης, καθώς και τις δυνατότητες διοργάνωσης θεματικών προγραμμάτων. Κατά την διάρκεια της παραμονής τους, οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να επισκεφθούν σημαντικούς συνεδριακούς χώρους και χώρους εκδηλώσεων, αλλά παράλληλα και σημαντικά αξιοθέατα, όπως η Ακρόπολη και το Μουσείο της Ακρόπολης.

Η ομάδα της AFEA έχοντας στόχο την συνεχή προβολή της χώρας και την προσέλκυση συνεδρίων και θεματικού τουρισμού, θα συνεχίσει να επενδύει σε παρόμοιες ενέργειες προώθησης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024