Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣε ρυθμούς “Fashion Rooms Service” το Grecotel Pallas Athena
Ξενοδοχεία

Σε ρυθμούς “Fashion Rooms Service” το Grecotel Pallas Athena

Δέκα δωμάτια του ξενοδοχείου Grecotel Pallas Athena, ειδικά διαμορφωμένα από τους συμμετέχοντες στα Fashion Rooms Service, θα περιμένουν τους καλεσμένους να δουν από κοντά τα αντικείμενά τους και να δοκιμάσουν τις δημιουργίες τους, σε μια δημιουργική συνάντηση του καλλιτεχνικού κοινού της πόλης.

Το ξενοδοχείο Grecotel Pallas Athena, μέλος του Ομίλου Ν. Δασκαλαντωνάκης-Grecotel, συμμετέχει στο θεσμό των Fashion Rooms Service που διοργανώνει το περιοδικό “ΟΖΟΝ”, την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου από τις 4.3ο0 το απογευμα έως τα μεσάνυχτα.

Δέκα δωμάτια, ειδικά διαμορφωμένα από τους συμμετέχοντες, θα περιμένουν τους καλεσμένους να δουν από κοντά τα αντικείμενα τους και να δοκιμάσουν τις δημιουργίες τους, σε μια δημιουργική συνάντηση του καλλιτεχνικού κοινού της πόλης.

Στο ξενοδοχείο θα εκθέσουν οι: Light Plus, Where is the cat, Keep Fred, Studio Lov, Kanella, Mal-le, Αλίκη Στρουμπούλη, Λούλα Λεβέντη, Andy Warhol/Absolut, MTV.

Το Grecotel Pallas Athena, με αφορμή το καλλιτεχνικό του προφίλ, θα εγκαινιάσει επίσης την εικαστική έκθεση “from b to v“, διάρκειας ενός μήνα, με έργα των καλλιτεχνών b. και Katarina Vasickova, στο χώρο του εστιατορίου & μπαρ στον πρώτο όροφο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024