Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Emirates βραβεύθηκε με το Culinary Travel Award του περιοδικού Saveur
Αεροπορικές εταιρείες

Η Emirates βραβεύθηκε με το Culinary Travel Award του περιοδικού Saveur

Η αεροπροική εταιρεία Emirates βραβεύθηκε για τις εμπνευσμένες από τοπικές κουζίνες γεύσεις της, τις υπηρεσίες εν πτήσει, καθώς επίσης και για το Σαλόνι Αεροσκάφους.

Η Emirates ανακοίνωσε τη βράβευση της για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από το Περιοδικό Saveur με το Γαστρονομικό Ταξιδιωτικό Βραβείο (Culinary Travel Award) για το Καλύτερο Γεύμα: Πρώτης και Διακεκριμένης Θέσης

Το Saveur, το αμερικανικό παγκοσμίου φήμης Γαστρονομικό / Ταξιδιωτικό Περιοδικό, ζήτησε από μια επιτροπή έμπειρων και παγκόσμιων ταξιδιωτών και αναγνωστών να εντοπίσει τις καλύτερες πόλεις, αγορές, εστιατόρια, μπαρ, ξενοδοχεία, αεροπορικές εταιρείες και λοιπές εμπειρίες του κόσμου. Η επιτροπή αποφάνθηκε ότι το μενού των εφτά πιάτων της Emirates που σερβίρεται σε πορσελάνινα σερβίτσια Royal Doulton, η εκτεταμένη ποικιλία κρασιών ανώτερης ποιότητας, καθώς και οι υγιεινές γεύσεις είναι οι παράγοντες που έκαναν την Emirates να ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους.

“Το Saveur είναι ένα από τα πιο σεβαστά περιοδικά  με τεράστια επιρροή στον κόσμο της μαγειρικής” δήλωσε ο Terry Daly, Divisional Senior Vice President, Service Delivery της Emirates. “Η αναγνώριση από μία έκδοση της εμβέλειας του Saveur φέρει ειδικό βάρος και επικυρώνει τη λεπτομερή φροντίδα με την οποία επιλέγουμε  τα τρόφιμα και τα ποτά που έχουμε στο πρόγραμμα εν πτήσει. Η ποιότητα της κουζίνας μας αντανακλά τη δέσμευση της Emirates στην παροχή των καλύτερων υπηρεσιών και εμπειριών προς τους πελάτες της”.

Τα πιάτα της Emirates, εμπνευσμένα από τοπικές κουζίνες, ετοιμάζονται από Chefs πέντε αστέρων, οι οποίοι προσαρμόζουν το μενού έτσι ώστε να αντανακλά τις γεύσεις συγκεκριμένων δρομολογίων και προορισμών. Οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν την εμπειρία ενός διαφορετικού μενού με κάθε ταξίδι της Emirates – από ιαπωνικές γαστρονομικές γεύσεις σερβιρισμένες σε ειδικά σχεδιασμένα πήλινα σκεύη, έως αυθεντικές και αγαπημένες ινδικές γεύσεις.

Η επιτροπή του Saveur αναγνώρισε επίσης το Σαλόνι Αεροσκάφους (Onboard Lounge) της Emirates – διαθέσιμο στους επιβάτες της Πρώτης και της Διακεκριμένης Θέσης των πτήσεων με το A380 – ως μια ακόμα  σημαντική υπηρεσία που απέφερε στην εταιρεία κορυφαίες διακρίσεις. Το Onboard Lounge προσφέρει στους επιβάτες ένα μέρος για να χαλαρώσουν, να γνωριστούν πίνοντας εκλεκτά κρασιά και cocktails, και να απολαύσουν διάφορα ορεκτικά και γεύσεις στα 40.000 πόδια.

“Ως αδιάκοποι ταξιδιώτες, γευσιγνώστες και μάγειρες, οι συντάκτες, οι συντελεστές και οι αναγνώστες του Saveur αναζητούν τους καλύτερους γευστικούς προορισμούς του κόσμου”, δήλωσε η Betsy Andrews, διευθύντρια Σύνταξης του Saveur. “Οι φετινοί νικητές του Culinary Travel Award μας ενθουσιάζουν και μας εμπνέουν με την αφοσίωση τους στο εξαιρετικό φαγητό, ποτό, αλλά και τις υπηρεσίες και τις λοιπές εμπειρίες που προσφέρουν. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που έχουμε τέτοιες συναρπαστικές και νόστιμες επιλογές όταν σχεδιάζουμε τα γευστικά μας ταξίδια”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024