Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Airbus παρουσιάζει ένα νέο σχέδιο VIP καμπίνας
Αερομεταφορές

Η Airbus παρουσιάζει ένα νέο σχέδιο VIP καμπίνας

Το ACJ330 Summit διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο στο μπροστινό μέρος, ένα γραφείο, ένα συνεδριακό χώρο, μία τραπεζαρία και ένα χώρο εργασίας. Επιπλέον, διαθέτει καθίσματα πρώτης θέσης, στα χρώματα της εταιρείας, αλλά και οικονομικής στο πίσω μέρος.

Η Airbus παρουσίασε ένα νέο σχέδιο VIP καμπίνας, αρχικά για το A330-200, προσφέροντας ένα ταχύτερο και οικονομικό τρόπο για τη μεγαλύτερη δυνατή χωρητικότητα, άνεση και δεξιότητα μιας ατράκτου για τους ιδιώτες και πελάτες κυβερνήσεις,

“Αυτό που ζητούν οι περισσότεροι πελάτες από μία άτρακτο είναι να μεταφέρει μεγαλύτερο αριθμό ατόμων σε απευθείας πτήσεις”, επισημαίνει ο John Leahy, Airbus Chief Operating Officer, Customers. “Το Airbus ACJ330 Summit, χρησιμοποιώντας μια σύγχρονη και αξιόπιστη λύση, προσφέρει μεγαλύτερη χωρητικότητα, άνεση και δεξιότητα και όλα αυτά ταχύτερα και πιο οικονομικά από τα αντίστοιχα των ανταγωνιστριών εταιρειών”.

Το ACJ330 Summit διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο με δικό του μπάνιο στο μπροστινό μέρος, ένα γραφείο, ένα συνεδριακό χώρο, μία τραπεζαρία και ένα χώρο εργασίας. Επιπλέον, διαθέτει καθίσματα πρώτης θέσης, στα χρώματα της εταιρίας, αλλά και οικονομικής στο πίσω μέρος.

Τα εν λόγω καθίσματα τοποθετούνται κατά τη διαδικασία παραγωγής των αεροσκαφών, κάτι που έχει ως  αποτέλεσμα τη ταχύτερη απόδοση με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Το σχέδιο αυτό παρουσιάζει δυνατότητες ανάπτυξης με σκοπό την πλήρη κάλυψη των αναγκών των πελατών.

Το Airbus A330 είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα αεροσκάφη παγκοσμίως και τη τρέχουσα περίοδο ο ρυθμός παραγωγής τους είναι δέκα ανά μήνα. Τα αεροσκάφη Α330 και Α340 παρουσιάστηκαν ως ένα κοινό πρόγραμμα, έχουν κερδίσει περισσότερες από 1700 παραγγελίες έως σήμερα και τα περισσότερα από αυτά έχουν ήδη παραδοθεί (1947 έως το τέλος Σεπτεμβρίου), περισσότερα από κάθε άλλο μοντέλο.

Τα αεροσκάφη Airbus A330s και A340s έχουν επιλεγεί από περισσότερους από 160 πελάτες και χειριστές σε όλο τον κόσμο, κάτι που σημαίνει ότι οπουδήποτε και αν πετά ένας πελάτης του ACJ330 Summit είναι πιθανό να υπάρχει και δεύτερος χρήστης σε κοντινή απόσταση.

Το A330 επιτυγχάνει ισχυρή αξιοπιστία ξεπερνώντας το 99%, χρησιμοποιείται ως αεροσκάφος μεταφοράς φορτίου και πολλαπλών ρόλων αεροσκάφος ανεφοδιασμού – καθώς και από τις αεροπορικές εταιρείες και τους ιδιώτες πελάτες.

Οι χειριστές των Airbus jet υποστηρίζονται από ένα παγκόσμιο δίκτυο υποστήριξης που εξυπηρετεί περισσότερους από 500 πελάτες και χειριστές, παρέχοντας τους υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους.

Η Airbus έχει πουλήσει πάνω από 170 εταιρικά τζετ έως σήμερα και αυτά τα αεροσκάφη πετούν σε όλες τις ηπείρους, αποδεικνύοντας την ευελιξία τους.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024