Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΟι εργαζόμενοι στις Κυπριακές Αερογραμμές επέδωσαν ψήφισμα στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας
Αεροπορικές εταιρείες

Οι εργαζόμενοι στις Κυπριακές Αερογραμμές επέδωσαν ψήφισμα στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας

Η έκτακτη Γενική Συνέλευση των τεσσάρων συντεχνιών των εργαζομένων στις Κυπριακές Αερογραμμές -ΣΥΝΥΚΑ – ΣΕΚ, ΣΗΔΗΚΕΚ – ΠΕΟ, ΑΣΥΣΕΚΑ και ΣΥΠΚΚΑ- που έγινε στις 11 το πρωί στο οίκημα της ΣΕΚ, μετατράπηκε σε πορεία και πικετοφορία έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, όπου επιδόθηκε ψήφισμα.

Τις επόμενες κινήσεις τους, προκειμένου να διασφαλίσουν τα δικαιώματά τους, αλλά και τη συνέχιση της λειτουργίας του κρατικού αερομεταφορέα, κλήθηκαν να αποφασίσουν σήμερα σε έκτακτη Γενική Συνέλευση τα μέλη των τεσσάρων συντεχνιών των εργαζομένων στις Κυπριακές Αερογραμμές, ΣΥΝΥΚΑ – ΣΕΚ, ΣΗΔΗΚΕΚ – ΠΕΟ, ΑΣΥΣΕΚΑ και ΣΥΠΚΚΑ.

Η έκτακτη Γενική Συνέλευση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 11 το πρωί στο οίκημα της ΣΕΚ, μετατράπηκε σε πορεία και πικετοφορία έξω από το Προεδρικό Μέγαρο, όπου επιδόθηκε ψήφισμα.

Σε δηλώσεις του στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο γενικός γραμματέας της ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ κ. Αντώνης Νεοφύτου, ανέφερε ότι οι εργαζόμενοι κατέληξαν σε κοινό ψήφισμα, το οποίο επιδόθηκε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ θα επιδοθεί και στους αρμόδιους υπουργούς, καθώς επίσης στη Βουλή.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024