Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήTravel Massive Athens TBEX Party στα πλαίσια του TBEX Europe 2014
Τουριστικά γραφεία

Travel Massive Athens TBEX Party στα πλαίσια του TBEX Europe 2014

Το Travel Massive Athens TBEX Party πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και παρευρέθηκαν περισσότεροι από 200 ταξιδιωτικοί bloggers και επαγγελματίες του τουρισμού.

Η Travelplanet24 και το Dopios διοργάνωσαν το πάρτι της διεθνής κοινότητας Travel Massive στην Αθήνα.

Το πάρτι του Travel Massive στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου, στον χώρο εκδηλώσεων του Impact Hub Athens στο κέντρο της Αθήνας, με την υποστήριξη της εταιρείας Travel Blog Success, τη χορηγία των τυριών και παραδοσιακών εδεσμάτων από το Τυροκομείο Κωσταρέλου και την ευγενική προσφορά Metaxa με μέλι από την εταιρεία W.S Karoulias. Η εκδήλωση διοργανώθηκε και χορηγήθηκε από το Travelplanet24 και το Dopios, μέσα από την διεθνή κοινότητα του Travel Massive, η οποία δίνει την ευκαιρία να διοργανωθούν εκδηλώσεις τοπικού χαρακτήρα για την γνωριμία και ανταλλαγή απόψεων διαφόρων ταξιδιωτικών και τουριστικών επιχειρήσεων, travel bloggers και δημοσιογράφων.

Στην εκδήλωση του Travel Massive Athens  που διοργανώθηκε στα πλαίσια του “Travel Bloggers Exchange – TBEX Europe 2014” παρευρέθηκαν περισσότεροι από 200 ταξιδιωτικοί bloggers και συγγραφείς τουριστικών media από όλο τον κόσμο και επαγγελματίες από διαφορετικούς τομείς του τουριστικού κλάδου, όπως εκπρόσωποι ξενοδοχείων της Αθήνας, τουριστικά γραφεία, αεροπορικές εταιρείες και δημοσιογράφοι.

Οι συναντήσεις Travel Massive Athens ξεκίνησαν το Σεπτέμβριο του 2013 και θα πραγματοποιούνται κάθε τέσσερις μήνες με σκοπό να δίνεται η ευκαιρία σε επαγγελματίες του χώρου να ανταλλάσουν τις απόψεις τους και να παρουσιάσουν καινοτόμες ιδέες των δραστηριοτήτων τους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ακολουθούν την ομάδα Travel Massive Athens, να μαθαίνουν νέα για τις δραστηριότητες της, καθώς και να ενημερώνονται για μελλοντικές εκδηλώσεις μέσα από το facebook group, Travel Massive Athens.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024