Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςGrekland Panorama και Finnair οι μεγάλοι χορηγοί της έκθεσης Stockholm Travel Show
Εκθέσεις

Grekland Panorama και Finnair οι μεγάλοι χορηγοί της έκθεσης Stockholm Travel Show

Στο πλαίσιο της Stockholm Travel Show (23-25 Οκτωβρίου) η Grekland Panorama πραγματοποίησε πολύτιμες επαφές με εξειδικευμένα τουριστικά γραφεία της Σουηδίας, όπως και δημοσιογράφους και media του τουρισμού.

Η διεθνής έκθεση Stockholm Travel Show πραγματοποιείται δύο φορές το χρόνο στο Stockholm Central Station – για τις ημέρες πάντα Πέμπτη έως και Σάββατο. Φέτος, η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε τις ημερομηνίες 23 έως και 25 Οκτωβρίου 2014, και όπου η Grekland Panorama υπήρξε χορηγός μαζί με τη Finnair.

Από τον σταθμό της Στοκχόλμης υπολογίζεται ότι περίπου 250.000 επιβάτες διέρχονται καθημερινά, εκ των οποίων οι μισοί περνούν περίπου 30 λεπτά της ώρας σε αναμονή του τρένου τους ή για κάποια αγορά από τα εντός καταστήματα.

H Grekland Panorama έδωσε δυνατό “παρών” και ενημέρωσε τους Σουηδούς επισκέπτες για την επικείμενη έκθεση της Ελλάδας στο εκθεσιακό κέντρο Ericsson Globe, για τον Φεβρουάριο, και προσκάλεσε το κοινό να την επισκεφθεί.

Στο πλαίσιο της Stockholm Travel Show η Grekland Panorama πραγματοποίησε πολύτιμες επαφές με εξειδικευμένα τουριστικά γραφεία της Σουηδίας, όπως και δημοσιογράφους και media του τουρισμού.

Όπως δήλωσε ο Martin Ahlberg, πρόεδρος SKÅL International στη Σκανδιναβία και τις Βαλτικές χώρες και διευθύνων σύμβουλος της Baltic Sea Tourism Commission (BTC), “η Grekland Panorama είναι μία φανταστική πρωτοβουλία που προωθεί έναν από τους αγαπημένους μας ταξιδιωτικούς προορισμούς στο εξωτερικό. Ανυπομονούμε να δούμε ένα Σαββατοκύριακο με πολλές δραστηριότητες για το κοινό (B2C) στο Globen και αντίστοιχα για την ημέρα των επαγγελματιών (B2B) την Παρασκευή”.

Η 2η έκθεση Grekland Panorama  2015 τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού – ΕΟΤ, του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΞΕΕ), της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων (ΠΟΞ), του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων (ΗΑΤΤΑ) και του Ελληνο-Σουηδικού Επιμελητηρίου.

Διοργανωτής της έκθεσης είναι η North Events. Η 2η έκθεση διοργανώνεται στο Ericsson Globe από 13 έως 15 Φεβρουαρίου 2015. Η εταιρεία North Events είναι η μοναδική εταιρεία που εξειδικεύεται τα τελευταία έτη στην επικοινωνία του ελληνικού τουρισμού, πολιτισμού και γαστρονομίας σε μία από τις σημαντικότερες αγορές για τον εισερχόμενο τουρισμό στη χώρα μας – τη Σκανδιναβία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024