Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΣυνεργασία του Porto Carras Grand Resort με τον όμιλο Euromedica
Ξενοδοχεία

Συνεργασία του Porto Carras Grand Resort με τον όμιλο Euromedica

Με τη συνεργασία αυτή μεταξύ άλλων προβλέπεται δωρεάν κάρτα παροχής υγείας σε όλους τους εργαζόμενους του συγκροτήματος, δωρεάν επισκέψεις στις δύο κλινικές Γενική Κλινική και Κυανούς Σταυρός στη Θεσσαλονίκη για έκτακτα περιστατικά 24 ώρες / 24ωρο, ασθενοφόρο με οδηγό και τραυματιοφορέα για την μεταφορά ασθενή (πελάτη ή εργαζομένου) από το Πόρτο Καρράς στις κλινικές της Euromedica στην Θεσσαλονίκη.


To Porto Carras Grand Resort, στα πλαίσια της στρατηγικής του για την βελτίωση της υγιεινής και ασφάλειας των εργαζομένων αλλά και των επισκεπτών του, εγκαινιάζει την συνεργασία του με τον όμιλο Euromedica.

Με τη συνεργασία αυτή μεταξύ άλλων προβλέπεται δωρεάν κάρτα παροχής υγείας σε όλους τους εργαζόμενους του συγκροτήματος, δωρεάν επισκέψεις στις δύο κλινικές “Γενική Κλινική” και “Κυανούς Σταυρός” στη Θεσσαλονίκη για έκτακτα περιστατικά 24 ώρες / 24ωρο, ασθενοφόρο με οδηγό και τραυματιοφορέα για την μεταφορά ασθενή (πελάτη ή εργαζομένου) από το Πόρτο Καρράς στις κλινικές της Euromedica στην Θεσσαλονίκη.

Το Porto Carras Grand Resort δίνει έμφαση στα ιδιαιτέρως ευαίσθητα θέματα της εργασιακής υγείας, ασφάλειας και εκπαίδευσης του προσωπικού αποδεικνύοντάς το διαρκώς με τις πρωτοβουλίες που παίρνει. Η πρόσφατη μάλιστα βράβευσή του στα Health & Safety Awards στις κατηγορίες: Ξενοδοχεία & Εστίαση και Συνεργασίες για Προστασία του Περιβάλλοντος και την Υ&Α στην Εργασία, αποτελεί αναγνώριση της ανθρωποκεντρικής φιλοσοφίας του που εδώ και 15 χρόνια ακολουθεί πιστά.

Ακόμη, το Porto Carras Grand Resort στηρίζει το πρόγραμμα της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης συλλογής χρησιμοποιημένων σαπουνιών από ξενοδοχεία – “Καθαρά Χέρια”. Αξίζει να σημειωθεί πως τα “Καθαρά Χέρια” είναι η πρώτη οργάνωση υγείας και προστασίας του περιβάλλοντος αυτού του είδους στην Ελλάδα. Και τα τρία ξενοδοχεία του συγκροτήματος, Porto Carras Meliton 5*, Porto Carras Sithonia 5* και η μυθική Villa Galini έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα της δράσης αυτής, συλλέγοντας για τη σεζόν 2014, 20 κιλά χρησιμοποιημένων σαπουνιών και 81 κιλά μπουκαλιών των amenities.

Προσανατολισμένο στην αειφορία, το Porto Carras έχει λάβει πλειάδα βραβείων και πιστοποιήσεων που το επιβεβαιώνουν. Μεταξύ άλλων, το 2014 απέσπασε το βραβείο Greece’s Leading Family Resort & Greece’s Leading Resort από τα World Travel Awards, δύο χρυσά βραβεία στις κατηγορίες “Εξοικονόμηση και χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας» και “Διαχείριση νερού” στα Tourism Awards, δύο βραβεία στις κατηγορίες “Ξενοδοχεία & Εστίαση” και “Συνεργασίες για Προστασία του Περιβάλλοντος και την Υγεία & Ασφάλεια στην Εργασία” στα Health & Safety Awards, τρείς Γαλάζιες Σημαίες για τις παραλίες και για τη Μαρίνα. Οι διακρίσεις όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς πιστό στην αειφόρο πολιτική του το Porto Carras Grand Resort βραβεύεται για πέντε συνεχή χρόνια με τo Green Key Eco Label.  Πέρα των ανωτέρω, το Porto Carras συμμετέχει επίσης στο πρόγραμμα ανακύκλωσης α) γυάλινων και πλαστικών συσκευασιών, β) αποβλήτων ειδών ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού, γ) υπολειμμάτων ελαίου από τις κουζίνες των εστιατορίων του ως επίσης και λιπών από την συλλογή τους που γίνεται στους σύγχρονους λιποσυλλέκτες που είναι εγκατεστημένοι στο συγκρότημα σε συνεργασία με εξειδικευμένες εταιρίες, και δ) σεντινών και ελαίων μηχανών σκαφών από τη μαρίνα σε συνεργασία με κατάλληλες για το σκοπό αυτό εταιρείες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024