Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομία6ο σεμινάριο γαλλικής ζαχαροπλαστικής στο Sofitel Athens Airport
Τουριστική εκπαίδευση

6ο σεμινάριο γαλλικής ζαχαροπλαστικής στο Sofitel Athens Airport

Από το Μονακό στην Αθήνα, ένας από τους πιο προικισμένους δημιουργούς ζαχαροπλάστες της εποχής, ο διάσημος Julien Beaulieu για το 6ο σεμινάριο γαλλικής ζαχαροπλαστικής.

Ο διάσημος Julien Beaulieu είναι από το 2006 Chef Patissier στο διακεκριμένο εστιατόριο “L’Intempo”, ένα από τα καλύτερα του Πριγκηπάτου του Μονακό, ενώ έχει μαθητεύσει δίπλα στους μεγαλύτερους chefs patissiers. Είναι ειδικευμένος στις δημιουργίες από σοκολάτα αλλά και στην γλυπτική με ζάχαρη, Επίσης ειδικεύεται στα μικρά γλυκά, bonbons & mignardises για ζαχαροπλαστεία. Έχει κερδίσει πολλά βραβεία σε διεθνείς και άλλους διαγωνισμούς.

Ο Julien Beaulieu θα είναι παρών στο 6ο σεμινάριο γαλλικής ζαχαροπλαστικής που θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου (από 17:00 έως 20:30), στο Sofitel Athens Airport, στα γαλλικά, με ταυτόχρονη μετάφραση στα ελληνικά.

Οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν πιστοποίηση παρακολούθησης


Ο Julien Beaulieu εντυπωσίασε στο “Salon du Chocolat” που έλαβε χώρα στο Μονακό στις 10 Οκτωβρίου. Στο ντεφιλέ μόδας με φορέματα από σοκολάτα και θέμα την όπερα παρουσίασε ένα “φόρεμα” από βαρύτιμο βελούδο και “χρυσό”, αναπαράσταση της αυλαίας της Όπερας Γκαρνιέ στο Μόντε Κάρλο, με το πριγκηπικό οικόσημο στην κορυφή, όλα από σοκολάτα.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024