Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Singapore Airlines γιορτάζει τα 50ά γενέθλιά της
Αεροπορικές εταιρείες

Η Singapore Airlines γιορτάζει τα 50ά γενέθλιά της

Η Singapore Airlines συγκέντρωσε το ποσό των 2,5 εκατ. δολ.για το μη κερδοσκοπικό οργανισμό Community Chest της Σιγκαπούρης σε φιλανθρωπικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του εορτασμού των 50ών γενεθλίων της.

Μέσω δύο μεγάλων φιλανθρωπικών εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του εορτασμού των 50ών γενεθλίων της Singapore’s to 2015, η Singapore Airlines (SIA) συγκέντρωσε το ποσό των 2,5 εκατ. δολ.για το μη κερδοσκοπικό οργανισμό Community Chest της Σιγκαπούρης. Με αφορμή τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, η Κυβέρνηση της Σιγκαπούρης προχώρησε και εκείνη σε αντίστοιχη κίνηση, προσφέροντας στο μη κερδοσκοπικό οργανισμό Care & Share Movement το αντίστοιχο ποσό με τη Singapore Airlines. Έτσι, το συνολικό κεφάλαιο που εξασφαλίστηκε για τη στήριξη των δυο μη κερδοσκοπικών οργανισμών ανήλθε στα 5 εκατ. δολ.

Το δίδυμο ποσό που προσέφερε η Κυβέρνηση της Σιγκαπούρης θα καλύψει τα έξοδα για την ενίσχυση των υποδομών των κοινωνικών υπηρεσιών προκειμένου να ανταποκριθούν στις αυξανόμενες ανάγκες.  

Η φιλανθρωπική δράση περιλάμβανε ένα φιλανθρωπικό gala που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο και ένα φιλανθρωπικό αγώνα τρεξίματος που πραγματοποιήθηκε στις 2 Νοεμβρίου στην πίστα της Φόρμουλα 1 της Σιγκαπούρης παρουσία του Υπουργού Εργασίας κ. Tan Chuan-Jin. Ο φιλανθρωπικός αγώνας με κεντρικό θέμα τα αεροπλάνα και πάνω από 13.000 συμμετέχοντες περιλάμβανε έναν αγώνα δρόμου 10 χλμ., μια απλή διαδρομή 5 χλμ. και έναν παιδικό αγώνα, και συγκέντρωσε το ποσό του 1,22 εκατ. δολ.

Στη φωτογραφία, ο πρόεδρος της SIA κ. Stephen Lee (δεύτερος από δεξιά) και ο διευθύνων σύμβουλος της SIA κ. Goh Choon Phong (δεύτερος από αριστερά) παραδίδουν την επιταγή στον πρόεδρο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Community Chest κ. Phillip Tan (στη μέση).

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024