Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Etihad 'Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς' στα Αραβικά Επιχειρηματικά Βραβεία 2014
Αεροπορικές εταιρείες

Η Etihad 'Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς' στα Αραβικά Επιχειρηματικά Βραβεία 2014

Η Etihad Airways εγκωμιάστηκε για την πρόσφατη αποκάλυψη των νέων διακριτικών της με την ονομασία 'Όψεις του Αμπού Ντάμπι' που 'έντυσε' το στόλο της και του λανσαρίσματος των προϊόντων επόμενης γενιάς, συμπεριλαμβανομένων των The Residence, First Apartment, First Suite, Business Studio και Economy Smart Seat.

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, απέσπασε το βραβείο “Αεροπορική Εταιρεία της χρονιάς” στα Αραβικά Επιχειρηματικά Βραβεία 2014 σε αναγνώριση των εξαιρετικών επιδόσεων, του υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης των πελατών και των καινοτόμων εξελίξεων που ακολουθεί κατά τους τελευταίους 12 μήνες.

Το αναγνωρισμένου κύρους βραβείο απονεμήθηκε κατά τη διάρκεια δεξίωσης στο ξενοδοχείο JW Marriott Marquis στο Ντουμπάι, στην οποία συμμετείχαν πάνω από 400 ηγέτες του επιχειρηματικού κόσμου από όλη την περιοχή της Μέσης Ανατολής.

Η ανεξάρτητη κριτική επιτροπή εντυπωσιάστηκε από τα βασικά επιτεύγματα της Etihad Airways, κατά τη διάρκεια του τρέχοντος έτους, από τη συνεχή ανάπτυξη του παγκόσμιου δικτύου διαδρομών της, το στόλο των αεροσκαφών, τις αίθουσες αναμονής των αεροδρομίων και των γραφείων πληροφοριών, την εισαγωγή καινοτόμων υπηρεσιών του σκάφους που έχουν ως κύριο αποδέκτη τους επιβάτες, όπως το πρόσφατο πρόγραμμα ύπνου που τέθηκε σε λειτουργία, καθώς και τα σετ φρεσκαρίσματος που προσφέρονται κατά την πτήση.

Η Etihad Airways, εγκωμιάστηκε επίσης για την πρόσφατη αποκάλυψη των νέων διακριτικών της με την ονομασία “Όψεις του Αμπού Ντάμπι” που “έντυσε” το στόλο της και του λανσαρίσματος των προϊόντων επόμενης γενιάς, συμπεριλαμβανομένων των The Residence, First Apartment, First Suite, Business Studio και Economy Smart Seat, που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο πρώτο Airbus A380 της αεροπορικής εταιρείας και στο Boeing Dreamliner 787 στις 9 Δεκεμβρίου 2014.

Ο κ. James Hogan, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Etihad Airways, δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που χαρακτηριστήκαμε ‘Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς’ για τρίτη φορά στα Αραβικά Επιχειρηματικά Βραβεία. Η Etihad Airways συνεχίζει να ξεπερνά έμπρακτα την παγκόσμια αγορά με τις υπηρεσίες που προσφέρει για τους επιβάτες και τις μεταφορές φορτίων κατά το 2014 και θα παραμείνει σε αυτή την τροχιά ώστε να επιτύχει τα μεγαλύτερα ετήσια αποτελέσματα.

Κυρίως, η νέα δομή της Ομάδας της Etihad και το νέο Πρόγραμμα Συνεργατών της που παρουσιάστηκαν στις αρχές του έτους, θέτουν τα θεμέλια της αεροπορικής εξέλιξης. Οι σημαντικές μας δράσεις θα συνεχιστούν με την επικείμενη παρουσίαση του Airbus A380 και Boeing 787-Dreamliner καθώς και την παρουσία των νέων προϊόντων και της νέας εξωτερικής εμφάνισης των αεροσκαφών”.

Ο κ. Walid Akawi, διευθύνων σύμβουλος των Εκδόσεων ITP και διοργανωτής των Αραβικών Επιχειρηματικών Βραβείων, δήλωσε: “Η Etihad Airways έχει βιώσει μια πραγματικά εξαιρετική χρονιά. Η στρατηγική της που επικεντρώνεται στην ανάπτυξη, στις συνεργασίες κοινού κωδικού και μειοψηφικών μετοχών σε άλλους αερομεταφορείς, εξακολουθεί να παράγει θετικά αποτελέσματα και βοηθάει την αεροπορική εταιρεία να αναπτυχθεί σε έναν παγκόσμιο παίκτη.

Επιπλέον, τα νέα Airbus A380 και Boeing 787-9 Dreamliner έχουν θέσει νέο σημείο αναφοράς στην παγκόσμια αεροπορία, και μέσα σε όλα αυτά, η Etihad Airways έχει διατηρήσει εξαιρετικά υψηλά επίπεδα εξυπηρέτησης πελατών. Θεωρήθηκε από όλους ένας ξεκάθαρος νικητής σε μια παραδοσιακά αναμφισβήτητα δύσκολη κατηγορία των Αραβικών Επιχειρηματικών Βραβείων”.

Στη φωτογραφία, ο Peter Baumgartner, γενικός εμπορικός διευθυντής της Etihad Airways, απεικονίζεται να παραλαμβάνει το τρόπαιο “Αεροπορική Εταιρία της Χρονιάς” στην απονομή των Αραβικών Επιχειρηματικών Βραβείων από τον κ. Walid Akawi, διευθύνοντα σύμβουλο της ITP Publishing.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024