Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκπαίδευσηProfessional Diploma in Digital Marketing και στη Θεσσαλονίκη με extra ενότητες για hotel marketers
Τουριστική εκπαίδευση

Professional Diploma in Digital Marketing και στη Θεσσαλονίκη με extra ενότητες για hotel marketers

Το Professional Diploma in Digital Marketing από το ALBA Graduate Business School παρουσιάζεται ανανεωμένο, καθώς θα περιλαμβάνει δύο νέες ενότητες αποκλειστικά για hotel marketers.

Το ALBA Graduate Business School, σε συνεργασία με τη Socialab, Digital Marketing Agency, αποφάσισαν να διοργανώσουν το Professional Diploma in Digital Marketing στη Θεσσαλονίκη (28–29 Νοεμβρίου 2014 και 12–13 Δεκεμβρίου 2014) με extra ενότητες ειδικά για hotel marketers. Το έναυσμα για αυτή την κίνηση δόθηκε από τη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση που παρατηρήθηκε από επαγγελματίες της Βορείου Ελλάδος.

Οι ραγδαίες αλλαγές και εξελίξεις του ψηφιακού μάρκετινγκ καθιστούν απαραίτητη τη συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση των στελεχών των περισσότερων κλάδων πάνω στις νέες τάσεις. Μετά την ολοκλήρωση πέντε επιτυχημένων κύκλων και δύο συνεχόμενων double sold out, το course θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη. Το συγκεκριμένο σεμινάριο δε θα απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο του marketing, αλλά και στο χώρο του τουρισμού.

Το Professional Diploma in Digital Marketing παρουσιάζεται ανανεωμένο, καθώς θα περιλαμβάνει δύο νέες ενότητες αποκλειστικά για hotel marketers. Οι ενότητες αυτές θα αποτελούνται από δύο δίωρα μαθήματα με τίτλο “Traveller’s Online Journey” και “Hoteliers in Action” και θα ενημερώνουν τους hotel marketers για την εφαρμογή του digital marketing στον κλάδο τους.

Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εξοικείωση των marketers αυτών με τα νέα δεδομένα και τις προκλήσεις της αγοράς προκειμένου να σχεδιάζουν αποτελεσματικές στρατηγικές στα Ψηφιακά Μέσα. Αυτό που ξεχωρίζει το course είναι το γεγονός ότι προσφέρει πρακτική γνώση και παρουσίαση επιτυχημένων case studies.

Στο σεμινάριο έχουν συμμετάσχει μέχρι σήμερα πάνω από 150 στελέχη της αγοράς, συμπεριλαμβανομένων στελεχών από το τμήμα Marketing εταιριών όπως: Vodafone, Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank, Pharmaserve – Lilly, Havas Media, Colgate – Palmolive, Praktiker, GAP Pharmaceuticals, Golden Deals, Citibank, MSD, TGI Friday’s, Roche Media – Saturn Hellas, Lambrakis Press, Lexmark, Piaggio, KPMG, PepsiCo, Samsung, InternetQ, FSDirect, Imperial Tobacco κ.ά.

Η ύλη του Professional Diploma in Digital Marketing φέρει την πιστοποίηση του Syllabus Advisory Council. Το course διαρκεί 22 ώρες για marketers και 28 ώρες για hotel marketers. Η βασική δομή του είναι η εξής:

  • Introduction to Digital Marketing
  • Strategy & Planning
  • Mobile Marketing
  • Email Marketing
  • Analytics
  • Digital Display Marketing
  • Social Media Marketing
  • Traveller’s Online Journey
  • Search Engine Marketing (PPC)
  • Search Engine Optimization (SEO)
  • Hoteliers in Action

Το σεμινάριο διεξάγεται στο ξενοδοχείο Capsis Hotel και αΑιτήσεις συμμετοχής γίνονται δεκτές έως τις 25 Νοεμβρίου 2014.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024