Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσεις'Οδηγός του Εκθέτη' από τον Νίκο Σκουλά
Εκθέσεις

'Οδηγός του Εκθέτη' από τον Νίκο Σκουλά

'Πρέπει να επιλέγουμε σωστά τις εκθέσεις στις οποίες συμμετέχουμε, να προετοιμαζόμαστε σωστά, να στήνουμε ένα συναρπαστικό περίπτερο, να το λειτουργούμε επαγγελματικά και να αξιοποιούμε τις επαφές που θα κάνουμε μετά την έκθεση. Αλλιώς σπαταλούμε τα χρήματα και τον χρόνο μας', αναφέρει ο κ. Νίκος Σκουλάς.

“Αγροδιατροφική παραγωγή, τουρισμός και τεχνολογία… Αυτό υποστηρίζουν οι άνθρωποι της αγοράς. Η έξοδος από την κρίση και η ανάπτυξη θα βασίζεται στην καινοτομία, στην ποιότητα και στην εξωστρέφεια. Δεν αρκεί όμως να παράγουμε καλά προϊόντα και να προσφέρουμε καλές υπηρεσίες. Πρέπει να μάθουμε να τα προβάλλουμε και να τα πουλάμε. Ένας τρόπος είναι η συμμετοχή σε εμπορικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Πρέπει όμως να επιλέγουμε σωστά τις εκθέσεις στις οποίες συμμετέχουμε, να προετοιμαζόμαστε σωστά, να στήνουμε ένα συναρπαστικό περίπτερο, να το λειτουργούμε επαγγελματικά και να αξιοποιούμε τις επαφές που θα κάνουμε μετά την έκθεση. Αλλιώς σπαταλούμε τα χρήματα και τον χρόνο μας”, αναφέρει ο κ. Νίκος Σκουλάς, πρ. υπουργός Τουρισμού και νυν επιχειρηματικός συμβουλος και συγγραφέας για το νέο του βιβλίο, “Ο Οδηγός του Εκθέτη”.

Ο “Οδηγός του Εκθέτη” προσφέρεται εντελώς δωρεάν και αποτελεί έναν χρήσιμο οδηγό για αποτελεσματική συμμετοχή σε εμπορικές εκθέσεις για αύξηση πωλήσεων και εξασφάλιση τακτικών, πιστών πελατών. Ο κ. Σκουλάς το συνέγραψε “βασισμένος στην πολύχρονη εμπειρία μου στην επιχειρηματική πιάτσα”, όπως ο ίδιος λέει.

“Ο αγροτοδιατροφικός τομέας εκτιμάται πως μπορεί να κάνει τη διαφορά, αφού τα ελληνικά τρόφιμα έχουν τις δυνατότητες να ξεχωρίσουν σε διεθνές επίπεδο. Προς αυτή την κατεύθυνση θα πρέπει να ενταθούν οι προσπάθειές μας για τη διαμόρφωση ενός αναγνωρίσιμου και ελκυστικού brand name στην εγχώρια αλλά και στις διεθνείς αγορές. Δεν πρέπει να περιμένουμε κάποιον τρίτο να μας βοηθήσει, αλλά να κάνουμε μόνοι μας την αρχή. Πρέπει να σηκώσουμε τα μανίκια, να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες και να γίνουμε εξωστρεφείς και παραγωγικοί”, τονίζει.

Ο 57σέλιδος οδηγός αποστέλεται από τον συγγραφέα σε ηλεκτρονική μορφή στους ενδιαφερομένους με εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέσω e-mail.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024