Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΝέο δρομολόγιο Αθήνα – Νάπολη της easyJet
Αεροπορικές εταιρείες

Νέο δρομολόγιο Αθήνα – Νάπολη της easyJet

Η συνολική χωρητικότητα της εταιρείας στην Ελλάδα θα ξεπεράσει τις 2 εκατ. θέσεις στο οικονομικό έτος 2015. Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του ΕΟΤ, εκτιμάται ότι η συμβολή της eaysJet στην ελληνική οικονομία για το 2014, ξεπερνά το ποσό του 1 δισ. ευρώ.

Η easyJet προσέθεσε έναν ακόμα προορισμό, από Αθήνα – Νάπολη, το Μάρτιο του 2015, ξεκινώντας με ένα χαμηλό ναύλο απλής διαδρομής, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων. Η αεροπορική εταιρεία έχει δεσμευτεί να συνδέσει την ελληνική πρωτεύουσα με σημαντικές πόλεις της Ευρώπης και συνολικά ταξιδεύει τους Έλληνες επιβάτες από την Αθήνα σε 10 ευρωπαϊκούς προορισμούς.

Η easyJet μέχρι στιγμής “πετάει” τους Έλληνες ταξιδιώτες στα αεροδρόμια του Εδιμβούργου, Fiumicino της Ρώμης, της Γενεύη, του Αμβούργου, του Λονδίνου Gatwick και Μάντσεστερ, του  Μιλάνου Malpenssa, του Παρισιού στο Ορλί και του Βερολίνου Schoenefeld, ενώ τώρα προτίθεται και η Νάπολη.

Οι ανάγκες των πελατών της easyJet που ταξιδεύουν είτε για προσωπικούς, είτε για επαγγελματικούς λόγους, τώρα θα εξυπηρετούνται και από το ολοκαίνουργιο δρομολόγιο από τη Νάπολη, που είναι ο τρίτος ιταλικός προορισμός από την Αθήνα. Η easyJet πλέον θα συνδέει την Αθήνα με την βόρεια Ιταλία από το αεροδρομίου Malpensa του Μιλάνου, την κεντρική Ιταλία από το αεροδρόμιο Fiumicino της Ρώμης και τώρα τη νότια Ιταλία από το αεροδρόμιο της Νάπολης.

Η easyJet συνεχίζει να επενδύει στην Ελλάδα, όπου παρουσιάζει σταθερή αύξηση τα τελευταία 5 χρόνια, με ένα μέσο όρο ανάπτυξης κατά 9% ανά έτος . Η συνολική χωρητικότητα της εταιρείας στην Ελλάδα θα ξεπεράσει τις 2 εκατ. θέσεις στο οικονομικό έτος 2015.

Το 2014 η easyJet εγκαινίασε δέκα νέες διαδρομές:

  • Αθήνα – Αμβούργο
  • Κέρκυρα – Νάπολη
  • Ηράκλειο – Εδιμβούργο
  • Καλαμάτα – Αμβούργο
  • Κως – Γλασκόβη
  • Μύκονος – Βασιλεία
  • Μύκονος – Νάπολη
  • Ρόδος – Fiumicino της Ρώμης
  • Θεσσαλονίκη – Fiumicino της Ρώμης
  • Αθήνα – Νάπολη

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία του ΕΟΤ, εκτιμάται ότι η συμβολή της eaysJet στην ελληνική οικονομία για το οικονομικό έτος 2014, ξεπερνά το ποσό του 1 δισ. ευρώ. Ο κ. Στέφανος Βακιρτζής, General Manager Operations της easyJet δήλωσε: “Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε σήμερα το νέο δρομολόγιο μας από Αθήνα προς Νάπολη της Ιταλίας, γεγονός που μας επιτρέπει να διευρύνουμε της επιλογές των Ελλήνων ταξιδιωτών μας, προς ακόμη περισσότερες ευρωπαϊκές πόλεις, πάντα με ασφάλεια και με προσιτές τιμές. Από την επόμενη καλοκαιρινή περίοδο, οι ταξιδιώτες τουρίστες θα μπορούν επίσης να επωφεληθούν από το διευρυμένο πρόγραμμα πτήσεων μας της περιόδου αιχμής, με περισσότερες πτήσεις μας στους μήνες Ιούνιο με Σεπτέμβριο. Η easyJet παραμένει σταθερός σύμμαχος της Ελλάδος από το 1998 και υποστηρίζει με σταθερά βήματα την επένδυσή της, με στόχο να συνεχίσει να είναι αξιόπιστος υποστηρικτής της τουριστικής βιομηχανίας και της τοπικής οικονομίας”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024