Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΒράβευση του Porto Carras Grand Resort στα World Golf Awards 2014
Διάκριση ξενοδοχείου

Βράβευση του Porto Carras Grand Resort στα World Golf Awards 2014

To Porto Carras Grand Resort βραβεύτηκε στη κατηγορία “Greece’s Best Golf Hotel 2014” ως το κορυφαίο ελληνικό ξενοδοχείο γκολφ από τον παγκόσμιο θεσμό βραβείων γκολφ “World Golf Award”.

Στο υψηλότερο βάθρο των ηγετικών ξενοδοχείων γκολφ της Ελλάδας το Porto Carras Grand Resort, στα World Golf Awards 2014. To Porto Carras Grand Resort βραβεύτηκε στη κατηγορία “Greece’s Best Golf Hotel 2014” ως το κορυφαίο ελληνικό ξενοδοχείο γκολφ από τον παγκόσμιο θεσμό βραβείων γκολφ “World Golf Awards”.

Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στην Πορτογαλία, το Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014, στο Conrad Algarve, σε μια λαμπερή εκδήλωση.

Το διεθνών προδιαγραφών 18-οπώνν γήπεδο γκολφ με το ήπιο μεσογειακό κλίμα όλο το χρόνο και οι πλήρως εξοπλισμένες εγκαταστάσεις του Porto Carras Grand Resort, το καθιστούν τον ιδανικό προορισμό γκολφ όλο το χρόνο.

Το γήπεδο Golf του Porto Carras Grand Resort είναι το πρώτο γήπεδο της Βορείου Ελλάδος και έχει φιλοξενήσει κατά καιρούς διεθνή πρωταθλήματα. Σχεδιάστηκε το 1968 από τους Geoffrey S. Cornish και William G. Robinson και ανακαινίστηκε το 2003 από τον Roy McRay κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι συναρπαστικό για κάθε επιπέδου παίκτη. Τα στρατηγικά εμπόδια νερού και τα bunkers παρέχoυν ένταση σε κάθε χτύπημα, ενώ από τα διαφορετικά σημεία εκκίνησης απολαμβάνει κανείς διαφορετική θέα, από τα όρη Ίταμος και Μελίτων, τους αμπελώνες του Κτήματος Porto Carras και τη Villa Galini, έως τον Τορωναίο κόλπο και το παραθαλάσσιο χωριό του Νέου Μαρμαρά.

Δύο ακόμα γήπεδα γκολφ,πρόκειται να κατασκευαστούν μόλις δοθούν οι σχετικές αδειοδοτήσεις που έχουν ζητηθεί από το 2006 στο ορεινό τμήμα του συγκροτήματος,ως μέρος μιας μεγάλης επένδυσης που πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια, με στόχο να αναδείξει το Porto Carras ως έναν από τους κορυφαίους προορισμούς για γκολφ στο κόσμο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024