Τελευταία νέα
ΑρχικήΕιδήσειςΟ HAPCO συνεκθέτης με τον HATTA στη φετινή Philoxenia
HAPCO

Ο HAPCO συνεκθέτης με τον HATTA στη φετινή Philoxenia

Σημαντικό θέμα συζήτησης στους διαδρόμους του εκθεσιακού κέντρου της Philoxenia αποτελούσε τόσο το πρόγραμμα Hosted Buyers, όσο και το πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, καθώς αμφότερα παρουσίασαν διαφορετική εικόνα από την περυσινή, που είχε κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις εκθετών και επισκεπτών.

Μεγάλη αύξηση κατέγραψε, σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρείας ΔΕΘ-HELEXPO, η επισκεψιμότητα στις εκθέσεις Philoxenia και Hotelia, καθώς από τις 13 έως τις 16 Νοεμβρίου συνολικά 14.281 άτομα πέρασαν τις “πύλες” του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, η 30ή Philoxenia παρουσίασε αύξηση επισκεψιμότητας κατά 54% με 12.074 επισκέπτες, σε σχέση με την περσινή διοργάνωση, ενώ η Hotelia, που πέρυσι δεν ήταν ξεχωριστή έκθεση, αλλά ήταν ενταγμένη στη Philoxenia, συγκέντρωσε φέτος το ενδιαφέρον 2.207 επισκεπτών.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί ότι πέραν του αριθμού επισκεπτών, σημαντικό θέμα συζήτησης στους διαδρόμους του εκθεσιακού κέντρου αποτελούσε τόσο το πρόγραμμα Hosted Buyers, όσο και το πρόγραμμα παράλληλων εκδηλώσεων, καθώς αμφότερα παρουσίασαν διαφορετική εικόνα από την περυσινή, που είχε κερδίσει τις καλύτερες εντυπώσεις εκθετών και επισκεπτών.

Ο HAPCO συμμετείχε στην έκθεση ως συνεκθέτης με τον HATTA (Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων), έχοντας ως εκπροσώπους τον ταμία Δ.Σ., κ. Απόστολο Παλακίδη και την υπεύθυνη Επικοινωνίας, κα Δώρα Σγάρτσου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024