Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΠτήσεις της SilkAir σε σημαντικό προορισμό της Αυστραλίας
Αεροπορικές εταιρείες

Πτήσεις της SilkAir σε σημαντικό προορισμό της Αυστραλίας

Ο νέος προορισμός αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για τους ταξιδιώτες αναψυχής μιας και η Cairns, η οποία ιδρύθηκε το 1876 ως η πύλη για τα χρυσωρυχεία της ενδοχώρας, εξασφαλίζει την κοντινότερη πρόσβαση στο Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο.

Η SilkAir, η περιφερειακή αεροπορική εταιρεία της Singapore Airlines για την περιοχή του Ασιατικού-Ειρηνικού, ανακοίνωσε απευθείας πτήσεις μεταξύ Σιγκαπούρης και Cairns στο Queensland της Αυστραλίας. Οι πτήσεις αναμένονται να ξεκινήσουν στις 30 Μαΐου 2015 και υπόκεινται σε ρυθμιστικές εγκρίσεις, ενώ με την έναρξή τους η SilkAir θα εξυπηρετεί πλέον 49 προορισμούς σε 12 χώρες.   

Ο νέος προορισμός αναμένεται να αποτελέσει πόλο έλξης για τους ταξιδιώτες αναψυχής μιας και η Cairns, η οποία ιδρύθηκε το 1876 ως η πύλη για τα χρυσωρυχεία της ενδοχώρας, εξασφαλίζει την κοντινότερη πρόσβαση στο Μεγάλο Κοραλλιογενή Ύφαλο, το μεγαλύτερο ύφαλο στον κόσμο που εκτείνεται σε 2.011 χλμ. και 72 χλμ. στο φαρδύτερο σημείο, και αποτελεί τη μεγαλύτερη περιοχή Παγκόσμιας Πολιτισμικής Κληρονομίας της UNESCO.

Οι πτήσεις προς το Cairns θα πραγματοποιούνται με τα τελευταίου τύπου Boeing737-800 της SilkAir, τα οποία διαθέτουν Διακεκριμένη και Οικονομική Θέση, καθώς και ολοκληρωμένες υπηρεσίες με γεύματα, με επιτρεπτό όριο βάρους αποσκευών 40 κιλά και 30 κιλά για τους επιβάτες της Διακεκριμένης και Οικονομικής Θέσης αντίστοιχα, και γρήγορο check-in εάν προέρχονται από πτήσεις της SilkAir ή της Singapore Airlines με ενδιάμεσο προορισμό τη Σιγκαπούρη.
 
Αναφερόμενος στην νέα διαδρομή, ο διευθύνων σύμβουλος της SilkAir, κ. Leslie Thng, ανέφερε: “Εντάσσοντας στο δίκτυό μας την πόλη Cairns της Αυστραλίας θα εξυπηρετούμε πλέον μαζί με το δίκτυο της μητρικής μας εταιρείας Singapore Airlines συνολικά επτά προορισμούς της Αυστραλίας και συγκεκριμένα τις πόλεις Cairns, Darwin, Adelaide, Brisbane, Melbourne, Perth και Sydney”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024