Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΠροσγειώθηκε η πρώτη πτήση της Etihad Airways στο Σαν Φρανσίσκο
Αεροπορικές εταιρείες

Προσγειώθηκε η πρώτη πτήση της Etihad Airways στο Σαν Φρανσίσκο

Το Σαν Φρανσίσκο είναι ένα παγκόσμιο τουριστικό και επιχειρηματικό κέντρο και αποτελεί άλλη μία σημαντική προσθήκη στην ανάπτυξη του αμερικανικού δικτύου της Etihad Airways, παρέχοντας την πρώτη άμεση σύνδεση μεταξύ του Άμπου Ντάμπι και της Β. Καλιφόρνιας.

Η πτήση EY183 της Etihad Airways προσγειώθηκε στο διεθνές αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο την Τρίτη το βράδυ, και σηματοδότησε την έναρξη της νέας απευθείας καθημερινής πτήσης μεταξύ Άμπου Ντάμπι και Σαν Φρανσίσκο, ο πέμπτος πλέον προορισμός της αεροπορικής εταιρείας στις ΗΠΑ.

Εκπρόσωποι από τη διπλωματική κοινότητα, συμπεριλαμβανομένων του Abdulla Alsaboosi, γενικού πρόξενου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, καθώς και μελών των ομάδων διαχείρισης της Etihad Airways και του Διεθνούς Αεροδρομίου του Σαν Φρανσίσκο, συμμετείχαν σε μια εθιμοτυπική κοπή κορδέλας που πραγματοποιήθηκε στην πύλη αναχώρησης και άφιξης. Οι επιβάτες έλαβαν ειδικά αναμνηστικά πιστοποιητικά της πρώτης πτήσης προς Σαν Φρανσίσκο.

Το Σαν Φρανσίσκο είναι ένα παγκόσμιο τουριστικό και επιχειρηματικό κέντρο και αποτελεί άλλη μία σημαντική προσθήκη στην ανάπτυξη του αμερικανικού δικτύου της Etihad Airways, παρέχοντας την πρώτη άμεση σύνδεση μεταξύ του Άμπου Ντάμπι και της Βόρειας Καλιφόρνιας.


Οι επίσημοι που συμμετέχουν στην τελετή κοπής κορδέλας στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο (από αριστερά προς τα δεξιά): Η Αυτού Εξοχότητα Ab
dulla Alsaboosi, γενικός πρόξενος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων; o Geert Boven, ανώτερος αντιπρόεδρος – Αμερικής, ο διευθυντής Μάρκετινγκ και υπεύθυνος Επικοινωνίας της Etihad Airways, Kandace Bender, ο διευθυντής Αεροδρομίου του Διεθνές Αεροδρομίου του Σαν Φρανσίσκο,  Mat Kleis, SFO της Etihad Airways, Abdalla Murad AlRaeesi, διευθυντής Αεροδρομίου της Etihad Airways και ο Dan Jorgensen, διευθυντής Πωλήσεων–SFO της Etihad Airways.

Η έναρξη του νέου δρομολογίου είναι άλλο ένα παράδειγμα της επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ της Etihad Airways και της Jet Airways, που λειτουργεί χρησιμοποιώντας αεροσκάφη Boeing 777-300ER της Jet Airways, μέσω μιας συμφωνίας μίσθωσης. Οι πτήσεις θα έχουν ένα συνδυασμό πληρώματος θαλάμου επιβατών της Etihad Airways και της Jet Airways.

Στη φωτογραφία, οι πιλότοι της Etihad Airways ανεμίζουν τις σημαίες των ΗΠΑ και των ΗΑΕ κατά την άφιξη της πρώτης πτήσης του αεροσκάφους από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Άμπου Ντάμπι προς το Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο, την Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024