Τελευταία νέα
ΑρχικήΕξοπλισμός & ΠρομήθειεςΣυνεργασία της MIKOS με τον Έλληνα designer Ιωάννη Σταθογιάννη
Εξοπλισμός

Συνεργασία της MIKOS με τον Έλληνα designer Ιωάννη Σταθογιάννη

Τα σχέδια (συνολικά 10 διαφορετικά) του Έλληνα designer Ιωάννη Σταθογιάννη εφαρμόστηκαν χρησιμοποιώντας αξιόπιστες τεχνικές ψηφιακής εκτύπωσης πάνω σε υφασμάτινη βάση, για να δημιουργήσουν τη συλλογή έτοιμων μαξιλαριών (διαστάσεων 50×50εκ.)

Η ελληνική εταιρεία MIKOS – εισαγωγική αποκλειστικής αντιπροσώπευσης και διανομής υφασμάτων επιπλώσεων & κουρτινών, ταπετσαριών τοίχου, επίπλων και διακοσμητικών αντικειμένων – εγκαινιάζει τη νέα της συνεργασία με τον πολλά υποσχόμενο Έλληνα designer, κ. Ιωάννη Σταθογιάννη.

Με σπουδές και διακρίσεις στο κλάδο των Καλών και Εφαρμοσμένων Τεχνών, αλλά και με πλούσια επαγγελματική σταδιοδρομία στον τουρισμό, δημιουργεί σχέδια επηρεασμένα από τους διαφορετικούς πολιτισμούς και κουλτούρες με αναφορές και χρώματα γνώριμα στο καταναλωτικό κοινό.

Τα σχέδια (συνολικά 10 διαφορετικά) εφαρμόστηκαν χρησιμοποιώντας αξιόπιστες τεχνικές ψηφιακής εκτύπωσης πάνω σε υφασμάτινη βάση, για να δημιουργήσουν τη συλλογή έτοιμων μαξιλαριών (διαστάσεων 50×50εκ.) που είναι αποκλειστικά διαθέσιμη στον εκθεσιακό χώρο της MIKOS (Μητροπόλεως 66) και την οποία μπορεί κανείς να δει εδώ.

Μέσα από την εν λόγω συλλογή δίνεται η δυνατότητα παραγωγής απόλυτα custom made προϊόντων, επιλέγοντας το σχέδιο της αρεσκείας σας και το είδος που θέλετε να το εφαρμόσετε (ύφασμα επιπλώσεως βραδυφλεγές για μαξιλάρια, κουβρ-λί, ύφασμα κουρτινών, ταπετσαρία τοίχου), καθιστώντας τα κατάλληλα για τον τουριστικό κλάδο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024